Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

fLiP

Nisam proverio. Pogledacu sutra.
Iskreno nisam ga pitao za to.

Znam  100% da je tkanina slabija na bokovima sedalnog dela na kojoj se posle kace kukice i onaj kanapcic (zatezac), ne i na samom sedalnom delu.

AXR

Stigle presvlake, finalna cena 80 eura, u mraku izgledaju odlicno  :rotfl:.
Mislim da je sve ispalo korektno, da pokusam postaviti fotke koje su snimljene pre sat vremena.
Verujem da ce po danu sve izgledati jos bolje, presvucena je i famozna zadnja klupa tako da je zadrzana funkcionalnost iste.
Dzepovi iza prednjih sedista - ugaseni, uklopni jastuci u sedalnom delu prednjih sedista - ugaseni (zajedno sa fluo prslukom koji nije izvadjen i jos nekim papirima  :tup:).

SlObOdNi

Ja zadovoljan kako je ispalo :yes:

Fotke su malo krsh, fotkao mobilnim skoro po mraku, uzivo izgleda bolje :nezna:

damal

Na oba auta je ovo jako dobro ispalo a najvaznije je i da se vama svidja.  Bas je extra leglo na sedista.

fLiP

:rotfl: povoljnije mu je nego da je tapacirao sedista. :D

Bas je dobro uradjeno.

Na Modusu mi se dopada sto je ostala funkcionalnost zadnje klupe.

A za dzepove... pa sta da radis. Nesto je moralo da se zrtvuje.

direstraits

Prva liga. Treba ih staviti u prijatelje foruma i dati im besplatnu reklamu. :zubo:

miki_bl

Slobodni ekstra su legle presvlake. Koliko kesa?

AXR

Dacha ih je uradio stvarno majstorski (od scenica do clia), hvala Damalu na preporuci. Pozdravljam predlog da covek udje u prijatelje foruma.

SlObOdNi

Citat: SlObOdNi poslato 25.10.2013. - 11:42
Ja sam zakazao montazu u utorak... Mislim da ce biti ok, covek ima kroj za moja sedista, cak mi je i pokazao neko parce koje je imao, da mu je ostalo, greskom napravljeno i to je to kako mi se cini.
Cena za moj auto je 55e sa popustom, duboko profilisana sedista, pozadi deljivo sediste 1/3-2/3, plus 5 naslona za glavu. Dzepovi sa zadnje strane sedista ne ostaju, prekrivaju se, ali bas me briga, ionako ih ne koristim.

damal

Citat: AXR poslato 30.10.2013. - 23:58
..... hvala Damalu na preporuci......

:ziveli:
Nema na čemu a nadam se da će i kod vas trajati kao i na mom autu

Miranj

Bolje su kod Slobodnog ispale ili su bolje slikane...ja cu narandzasto sivu kombinaciju kad budem radio sedista,nadam se sto pre :)

SlObOdNi

Ja sam se ponovo zaljubio u svoj auto, ne izlazim iz njega  :wub:

AXR

Citat: Miranj poslato 31.10.2013. - 12:46
Bolje su kod Slobodnog ispale ili su bolje slikane...ja cu narandzasto sivu kombinaciju kad budem radio sedista,nadam se sto pre :)

Castis za ideju kombinacije narandzaste i sive, kada nabacis presvlake, naravno  :ziveli:.

Miranj

Samo da ispadnu kako sam ja zamislio i castim 100 % :)

zaxknez

Uf. Lista prioriteta se naglo promenila.
Morale zimske gume prvo.
Presvlake cekaju prolece.