Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ap0calypto

kakve su autopresvlake one sto imaju da se kupe za tipa 2000-3000 rsd?

edit - post prebacen u odgovarajucu temu
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

zemunboy

Citat: SlObOdNi poslato 31.10.2013. - 00:11

I kako su se pokazale presvlake posle 9 meseci? Utisci?

djordje911

ne valja kupovati neki jeftine podere se to a i sumnjam da leze dobro

Ap0calypto

Razmisljam da uzmem presvlake jer su sedista dotrajala. U komsiluku mi je Autostil i isao sam da se raspitam. Po sedistu je cena 1250 din, ako zelim na vozacevo i suvozacevo da se uradi bocno ojacanje to je jos 1250 din po sedistu

Edit: kupio sam od drugog proizvodjaca tipske za 3500. Da sam znao da je tako tesko namestati. Ne bih sam ni poceo. Uradio sam pola, raspao sam se bukvalno

Danas sam konacno zavrsio
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Ultrena

Da li je neko kupovao original presvlake, kako vam se cine?  :hmm:
U GP motorsu traze oko 5500 za "original" presvlake od lagune. Ne bih da kupim neke pa da izgledaju gore od onih sa buvljaka  :fiju:
A da sijem po meri... Ne bih se bas toliko za*ebavao  :nezna:

boree

jel ima tamo u ponudi i u kombinaciji sa krem bojom slučajno ?

Ultrena

Nisam gledao, samo sam pitao za cenu i pobegao  :zubo:
Otici cu do njih danas ili u ponedeljak. Nisu mi tu kola trenutno, a malo je podaleko za pesacenje :)
Ovaj enterijer sto imam, cisto sumnjam da cu naci bar nesto slicno za presvlake  :tup:

(slikano u mraku)

gaja vl

pozdrav ljudi,,,,moze li mi neko reci gde mogu kupiti ili naruciti presvlake za megan 2,da su dobre i kvalitetne? ja sam iz vlasotinca.....
megan

weska88

Da li je dobro stavljati presvlake na sedista koja imaju airbag?

usdp

Gaja vl ja bih samo tipske ili po meri kod sebe stavio (ista kola)
Weska ne vidim sto ne, 90% presvlaka imaju od slabe tkanine bocni deo bas zbog airbag-a

cika mili

Meni su na pretohodnom autu  zbog erbega bočno na presvlakama stavili čičak traku.

usdp

moze i tako :) cicak traka, mada nekad i ona zna biti jaca on neke tanke tkanine, imas cist primer fabricke presvlake sa strane skoro providna tkanina :)

cika mili

Čitaš misli.  :)  Ova moja je baš bila jaka.

ludvig

I ja se lomim za presvlake pa me interesuje dali se zatvaraju stocici pozadi koji su na sedistima Scenic 2 je u pitanju ?

wcyber

Teba proveriti i da li postoji prostor za oslobadjanje bocnih airbagova za prednja sedista