Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ajra

Samo nadji ljude koji rade profi te presvlake. Oni sigurno imaju modele za vishe tipova automobila. Sve funkcionise i zatvara se. Cak naprave i one naslone za glavu.  Ja ih imam na scenicu 2 kvalitetno uradjene pre par godina i jos uvek su kao nove.. Sto se tice airbagova, ljudi koji rade profi znaju sve to. Mene su kostale nekih 70-80 eura za scenica 2 ako se dobro secam. Ako nekome treba kontakt mogu da mu posaljem na private.

vlada951

koje presvlake su kvalitetne i gde mogu da nabavim za reno megana 1

ijakic

Pridruzujem se molbi za čovjeka koji može uraditi dobre presvlake. Scenic 2013.g. i troje malenih s kojima je uvijek borba u autu. Može i u private.
I kad smo kod presvlaka kako ste rješavali problem zaštite onog dijela gdje oni nogicama lupkaju stražnju stranu vozača i suvozača pa je stalno trag patika i sl...?

fLiP

I tuda ide presvlaka. Provuce se poklopac kroz otvor i zaveze se.
Onaj ko uradi dobro presvlake i ako ih zategne i veze kako treba izgledace ko novo sediste.

Ja sam ih skidao i prao vise puta. I mogu ti reci da je prava stvar. Pogotovo ako imas klince.

Zloboleon

Citat: ijakic poslato 27.08.2017. - 14:08
kako ste rješavali problem zaštite onog dijela gdje oni nogicama lupkaju stražnju stranu vozača i suvozača pa je stalno trag patika i sl...?

Rešenje od kog ne boli glava...lako se obriše ili skida za pranje, a i ne košta mnogo. Presvlake su dobra stvar, ali ovo je super zaštita i za presvlake od konstatnog udaranja obućom u sedište (što je omiljena zabava male dece :rotfl:)!

zokce

Mene zanima kakve to presvlake stavljate koje ne blokiraju izbacivanje airbagova iz naslona sedista?

Zloboleon

Za prethodni auto sam poručivao presvlake (na NBG buvljaku, šiju po meri) i imale su "prorez" tu gde dođe poklopac airbag-a na sedištu, bočno. Taj prorez je opšiven i blago elastičan u rubu i lagano navučeš preko poklopca i malo zatakneš ispod njega, toliko da se ne vidi, a opet da ne zatvori ceo otvor.

vlada951

ja narucio i sasilimi ove presvlake debelesu ojacane i lepe nisu lose

Zloboleon

Koliko je izašlo to zadovoljstvo, ako ne pitam previše!?

Slikaj kako su čučnule na sedišta, ovako mi se čine prilično lepo. :yeah:

vlada951

slikacu samo kisa da stane i da ih namestim

boree

Jel ima tvoj (ili neki) megan vazdušne jastuke u sedištu ?

vlada951

ako mene pitas ne znam mislim da nema da ne slazem imam u volonu i suvozac sediste ne,
za
Zloboleon montirao zadnje presvlake super ali prednje muka i nisam umo lepo da ih namestim danas cu probati opet i slikam ti

neumem da namestim napred presvlake i toj4e niti da skinem tockice sto se obara sediste neznam polude

VolodjaNS

Da li neko moze da preporuci nekog ko sije presvlake po meri u okolini Novog Sada?

nesone

Ajmo drugari, potrebna pomoc, znam da je toplo napolju.
trebaju mi presvlake originalne, ili sivene odlicnog kvaliteta, i gde ih kupim da ih postavi na sedista. Da savrseno stoje.
Auto Megane 2, 1.5. DCI 2006 godiste.
Hvala Vam unapred svima na odgovoru!

geler

Poslaću ti kontakt čim mi ujak javi, u Pančevu je majstor radi vrhunski.