Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

AccA

Da ne bi razmisljao kako ce mi neko sasiti presvlake i kako ce to stajati na autu, resio sam da kupim Original renaultove presvlake. Mislio sam da je to, iako dosta skupo, pametno resenje. E pa tu sam gadno pogresio. Kada su stigle, video sam da kvalitet (debljina) materijala nije ni blizu onog sta sam ocekivao. Kada smo ih namestili, to je izgledalo vise nego smesno, kao gace 3 broja vece  :oo: . Posle samo 2 dana voznje to izgleda vise nego ruzno. Nikada u zivotu nisam video gluplji sistem montiranja presvlaka. Na njima nema nikakvog lastisa, jednostavno navuces na sediste i to kao treba da stoji. Ma ne mogu vise da pisem i da se nerviram.

Alhemičar

Citat: AccA poslato 11.10.2008. - 21:38
Da ne bi razmisljao kako ce mi neko sasiti presvlake i kako ce to stajati na autu, resio sam da kupim Original renaultove presvlake. Mislio sam da je to, iako dosta skupo, pametno resenje. E pa tu sam gadno pogresio. Kada su stigle, video sam da kvalitet (debljina) materijala nije ni blizu onog sta sam ocekivao. Kada smo ih namestili, to je izgledalo vise neko ssmesno, kao gace 3 broja vece. Psole samo 2 dana voznje to izgleda vise nego ruzno. Nikada u zivotu nisam video gluplji sistem montiranja presvlaka. Na njima nema nikakvog lastisa, jednostavno navuces na sediste i to kao treba da stoji. Ma nemogu vise da pisem i da se nerviram.

Ja sam zatecen i neprijatno iznenadjen ovim sto sam procitao!     :oo:    Pa te presvlake bi trebale biti u vrhu ako ne i najbolje sto se tice kvaliteta i dizajna.    :nezna:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

AccA

Tom idejaom sam se i ja vodio. Ma slikacu pa cu vam pokazati...

Click

Nije da sad popujem i da sam general posle bitke, ali razmislite koja su odela najbolja, ona koja su krojena po meri.. Ostalo je konfekcija i tom idejom sam se ja vodio kada sam radio moje presvlake. Elem, pogledao sam neke koje je radio na 307 SW i decko je perfektno uradio posao. Cak su i stocici sa zadnje strane prednjih sedista ostali u funkciji...

EDIT:evo kako treba da izgledaju originalne presvlake za Meganea.. Cena 225 evra  :oo: :oo:

Dogac

Uh kako dobro izgledaju...ali za te pare samo tako i smeju da izgledaju!  :too:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Click

Ma za te pare i dve Ruskinje da ih namestaju, pa je mnogo  :rotfl: :rotfl:

IsNoGood

Postoje li za Clio tak'e original?

Click

Postoje..cek samo malo..

Montana, 195 evra, kat broj  Banquette 1/1 (77�11�237�564) et banquette arri�re 1/3 2/3 (77�11�237�565)

Ako hoces bez

samo za klupu 1/3 i 2/3 pozadi  305 evra

Exception®

E do mojeg... Ima li onda i neke presvlake za exception opremu sa kožom? Mislim, ako već stavljam presvlake da sačuvam sedište, možda nešto što najviše liči na original :doh:?
ΕΛΛΑΣ

IsNoGood

^^
Mislim da je gre'ota da stavljas presvlake na tvoja sedista, ipak su ona bitan deo koji cini tvoj auto tako jedinstvenim. Da su meni takva...  :place:

@ Click

:too:

Mislim da bi trebao da otvoris neki info centar za Renault, cisto iz hobija  :hail:

Dogac

Presvlake na kožu? OMG!  :doh:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Citat: IsNoGood poslato 14.10.2008. - 10:18
^^
Mislim da je gre'ota da stavljas presvlake na tvoja sedista, ipak su ona bitan deo koji cini tvoj auto tako jedinstvenim. Da su meni takva...  :place:

Citat: Dogac poslato 14.10.2008. - 10:20
Presvlake na kožu? OMG!  :doh:

Pa znam, zato se i sprdam. Mislim, koja bi meni bila svrha da stavljam presvlake :doh:
ΕΛΛΑΣ

Boki

Po meni je greh stavljati presvlake na nov auto.Ipak ce svako sediste izgledati lepo i posle 10 godina a dotle ce vam auto sigurno dosaditi i menjacete ga tako da vas bas briga kakvo ce sediste biti sledecem vlasniku :zloca: .Ako mu se nesvidja nek kupi nov auto pa ce imati i novo sediste :nezna:
Nisu sale za umove male

Dogac

Vidi ga Boki Nemilosrdni!  :hail:

Exception®

ΕΛΛΑΣ