Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Alhemičar

Citat: Boki poslato 14.10.2008. - 10:29
Po meni je greh stavljati presvlake na nov auto.Ipak ce svako sediste izgledati lepo i posle 10 godina a dotle ce vam auto sigurno dosaditi i menjacete ga tako da vas bas briga kakvo ce sediste biti sledecem vlasniku :zloca: .Ako mu se nesvidja nek kupi nov auto pa ce imati i novo sediste :nezna:

Da,ali zamisli da kupis novi auto i da u njemu stalno vozis svoje klince koji ce vrlo verovatno kao i svako dete nesto da "rucka" u autu i eto ti idealne prilike da se sediste umrlja i uprlja.Cak ni ja koji ne vozim cesto decu u kolima,par puta sam jako bio sretan sto sam stavio one moje potkosulje koje su spasile stof od prljanja kecapom i slicnim stvarima. :yes:

A sto se tice stavljanja presvlaka na kozna sedista..nebulozno mi je i pricati o tome."Kozu" je potrebno samo lepo odrzavati i ponekad obrisati i eto..

Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

IsNoGood

Meni je dovoljno sto ja "ruckam" u kolima...  :tup:

Click

Sta ste bre navalili sa tim presvlakama  :hahahi:
Ako vam se svidja, stavite, ako ne, nemojte i to je to... :doh:
Presvlake na kozu  :fiju:, mislim  :fucka:

Exception®

Citat: Click poslato 14.10.2008. - 17:42
Presvlake na kozu  :fiju:, mislim  :fucka:

Click, Click... Ccc :ne:... pogledaj šta sam NAPISAO :p
ΕΛΛΑΣ

AccA

Evo slika, kako sam obecao. Zanemarite sto je auto malo (vise prljav), ali slikan je par min. pre nego sto je usao u perionicu.

Original Renaultove presvlake (jedne od skupljih)  :banghead:

Alhemičar

Izgledaju dosta bledo i arhaicno!   :nezna:

AccA

Pa kada ih pogledas onako na slici u katalogu izgledaju gotovo savrseno (pogledaj ove slike sto je Click postavio). Kada stignu razocaras se. Mislio sam da ih ne uzimam, ali glupo porucili ih za mene i sada necu da ih uzmem. I kome da ih prodaju, niko normalan ne bi uzeo ovakve presvlake i za njih platio debelo... Ali na greskama se uci  :mad:

Alhemičar

Citat: AccA poslato 28.10.2008. - 23:47
Pa kada ih pogledas onako na slici u katalogu izgledaju gotovo savrseno (pogledaj ove slike sto je Click postavio). Kada stignu razocaras se. Mislio sam da ih ne uzimam, ali glupo porucili ih za mene i sada necu da ih uzmem. I kome da ih prodaju, niko normalan ne bi uzeo ovakve presvlake i za njih platio debelo... Ali na greskama se uci  :mad:

Pa ja ne znam,onda mi u Srbiji stvarno ne znamo sta je lepo..  :nezna:  ..Ja bih radi pitao Carlosa Ghosna ili kako vec,kako se njemu svidjaju ove presvlake.   :yes:   Iskreno,nije da su ne znam kako ruzne ili nesto sad odvratno,daleko od toga,ali ipak to treba dosta bolje da izgleda za te pare od ovoga sto si ti dobio,to svakako.

Hajde bar ako nista drugo da te lepo i dugovecno posluze.   :)

Gile

Clic, presvlake su extra, stoje kao mokra majca na Pameli A. Jel tip salje citijem?

Click

Ne znam, to bi morao da ga pitas  :nezna:

deki

Meni izgledaju kao da su od mikrofibera. Jedino tako bih mogao da opravdam ove nepravilnosti u materijalu. Ako jeste mikrofiber sigurno je da će te dugo, dugo služiti a i verujem da su u prirodi mnogo lepše. Ako ništa drugo barem dobro prate liniju sedišta.

Gile

Ako ga budem probudio... Ma sigurno je on sad za singericom od 12 operacija. :rotfl:

IsNoGood

Meni na slikama izgledaju skroz ok...  :ziveli:

IsNoGood

Ckick, da nemas mozda neki drugi broj? 064 je nepostojeci, a na 063 je nedostupan  :nezna:

Edit: Dobio sa coveka,idem uskoro do njega i javljam rezultate  :wavey:

Click

Idi, svidece ti se kako radi  :yes: