Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Click

Potaknut pricom sa IsNoGood-om danas na meet-u, obecao sam da cu staviti telefon coveka koji je meni sasio presvlake po meri.
Bitno je da koristi originalne materijale (restlove materijala u autoindustriji). Za vecinu modela ima mere i ono sto je najbitnije, ako nema mere za vas auto, ne vadi prednja sedista kao drugi (zbog jastuka). Cena je 80 evra.
Telefoni 064 328 44 95   063 856 17 50

Jako lepo radi, nije reklama i obozava svoj posao i automobile uopste.

Evo slika kod mene

Dogac

80 ojro komplet?
Nije skupo a extra izgleda!  :too:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Stvarno dobro izgleda, već sam to video :yeah:. NHF, ali meni to jednostavno ne ide u glavu. Uradio si presvlake da sačuvaš original sedišta. Za koju godinu ćeš npr. prodavati Megane-a. Na volanu, ručici menjača, papučicama će se videti tragovi upotrebe ali će ti sedišta biti kao iz fabrike... Mislim :wtf:, zamisli šta bi ti, ja ili neko treći kao kupac pomislili :celb1:?
ΕΛΛΑΣ

IsNoGood

kod mene su b(j)ezh sedista i sva su vec prljava pa mi zato i trebaju neke presvlake koje mogu da se skinu i operu...

Exception®

Evo stvari koja rešava problem. Ja sam ostao zapanjen kako je dobro. Doneo mi Danijel iz ZG-a. Inače, naprskaš penu i samo obrišeš krpom. Stvarno je stvarčica :oo:. Meni je sve fleke sa sedišta skinulo, nešto neverovatno :hail:

ΕΛΛΑΣ

shone

A jel ima negde kod nas da se kupi?

Hvala.

Exception®

Iskreno, pojma nemam, ali pretpostavljam da ima. Proizvod je italijanski i stvarno ju bruka dobar. Meni je skinuo fleku od fante koju sam prolio po sedištu. Ostala je ogromna fleka od šećera a i tapacirung na vratim je očistilo do perfekcije :yeah:. Zato sam i stavio fotku da vidite kako se sredstvo zove pa da možete da potražite :)
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Citat: Exception poslato 26.05.2008. - 10:08
NHF, ali meni to jednostavno ne ide u glavu. Uradio si presvlake da sačuvaš original sedišta. Za koju godinu ćeš npr. prodavati Megane-a. Na volanu, ručici menjača, papučicama će se videti tragovi upotrebe ali će ti sedišta biti kao iz fabrike... Mislim :wtf:, zamisli šta bi ti, ja ili neko treći kao kupac pomislili :celb1:?

Jedan dobar razlog za presvlake : Ides negde ne putovanje ili jednostavno desi se situacija da jedes nesto u kolima,kao sto smo npr. jedne prilike moja devojka i ja jeli parce pice u kolima na kome je naravno bilo kecapa.Jednom od nas dvoje(nije bitno kome)je palo malo kecapa na presvlaku.Zamisli sad,sta je lakse..da ribam original tapacirung tj. stof ili da jednostavno skinem presvlaku i operem je.Mislim da je zakljucak logican!  :yes:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Nisi u pravu pošto ti ovo sa penom traje 3 minuta i odmah sve čisto a najkraći program za pranje u mašini za veš nemaš ispod pola sata :p. Drugo, Clickove presvlake se ne skidaju... :fucka:

EDIT: Za pola sata opereš penom ceo auto, čak i tepihe na patosu sa svim sedištima zajedno a bočicu uvek držiš i gepeku zajedno sa krpicom... :ok: :kafa:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Meni je draze i lakse ovako,jer pored toga sto ne moram da kupujem penu,sedista ostaju neostecena i kao nova.
Rucica i volan se lako promene,a da bi se sedista dovela u predjasnje stanje,treba puno vise vremena i novaca.
A na kraju krajeva,puno losiji utisak o autu ostavljaju pocepana ili izlizana sedista,nego rucica menjaca ili volan,bar meni.  :)

danijelzg

Cliomane stavi si ti neke bolje presvlake :)  :bigl: One koje imas nisu ti bas po mjeri  :bigl: Zar ne? Ili sam ja u krivu?
Ja sam isprva htio staviti presvlake ali me proslo. Jeftinije mi je da kupim pjenu  :bigl: mislim,nemam potrebe da kupim presvlake... makar dobro bi doslo da se bolje ocuvaju sjedista.
Cijena od 80 evra nije pretjerana.

Exception®

CitatRucica i volan se lako promene,a da bi se sedista dovela u predjasnje stanje,treba puno vise vremena i novaca.

Nisam baš siguran da ćeš tako lako promenuti kožni volan kao što su tvoj i moj, a tu je i air-bag ;). I tapaciranje bi te koštalo znatno manje od original volana i ručice menjača (ne govorim o tvojim "potkošuljama" :bigl: već o ovom što je Click uradio). I sve nešto razmišljam... Koliko moraš hajčiti auto da bi iscepao sedišta i šta moraš raditi da bi ih toliko uništio :hm1:. Ja sam u životu video iscepana sedišta samo na par golfova koji su debelo "pregazili" 300.000 km (bar je toliko pisalo na cajgeru, a pitaj Boga koliko su vlasnika promenuli) :). Jednom kad dođeš kod mene, pokazaću ti fotke Kadetta kojeg sam vozio ('86. godište) sa sve originalnim sedištima. I danas ga vozi ćaletov drugar i sedišta su mu skroz cela, kao nova.

PS: Taj Kadett je prešao do sada po nekim slobodnim procenama nešto malo više od 450.000 km :bigl:

CitatA na kraju krajeva,puno losiji utisak o autu ostavljaju pocepana ili izlizana sedista,nego rucica menjaca ili volan,bar meni.  :)

Sa ovim se slažem :ok:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

@ danijel :  :laugh:  Ono sto ja imam i nisu prave presvlake u pravom smislu..to su vise potkosulje koje jako dobro rade posao.Lako se postavljaju a jos lakse skidaju,imam ih samo na prednjih sedistima.Inace,kostale su 400din.,to ti je 35kuna pa ti vidi  :laugh: meni je puno da dajem 80eura za presvlake kad sam nasao ovo moje cudo za 5 eura,ali postujem druge koji su ih uzeli.Da radim i da imam licno svoj dinar,mozda bi ih i ja uzeo.  :yes:

A evo i slika doticnih potkosulja  :laugh:

:wavey:

Click

Citat: Exception poslato 26.05.2008. - 13:11
Drugo, Clickove presvlake se ne skidaju... :fucka:

Skidaju se Clickove presvlake, nisam ni ja macan  :fucka:

Boki

Citat: Click poslato 26.05.2008. - 15:21
Skidaju se Clickove presvlake, nisam ni ja macan  :fucka:
Macan... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Nisu sale za umove male