0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Zna%u010Di, zup%u010Dasti kai%u0161 je samo od gume? Eto, nau%u010Dio sam ne%u0161to novo. I pogre%u0161no.+1
Ocigledno da spisak motora sa fabricki losim lancem nije bas mali, raznih proizvodjaca. Pojedini izgledaju kao da su za biciklu pravljeni. Pezo/bmw 1.6 parkiras nizbrdo u brzini bez rucne, na sledecem paljenu prezubi
Svi savremeni kaisevi imajy jesgro od HSN - visoko-saturisani nitril, ali ni on nije blizu cvrstine celika.
Pa ocigledno da se vodis predubedjenjima, a ne znanjem. Naravno da nije guma ali nije ni celik.
Mogu eventualno da prihvatim da donosi benefit prvom kupcu, jer u ratu za operativni lizing (koji je verovatno i najcesci metod kupovine novih auta) ulazi i trosak odrzavanja, te jedna takva znacajnija stavka, moze da napravi neku razliku.
Pre nego sto krenes da budes bezobrazan i drzak, prvo barem nauci nesto da bi imao osnovu za bezobrazluk, jer dok sam ja rasturao i sklapao motore za trke od pocetka '90tih, sklapao menjace i racunao prenosne odnose itd, ti si mozda vukao serpe, jer pricas kao klinac. Ako si stariji, onda bas nista nisi naucio, a imao si vremena... Ali si naucio da budes nadobudan i drzak i za to svaka cast
sad kad sam video ove zubcanike, ocu i ja jbg