0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
I na koiliko se radi taj servis?
Pa Talismanu bi najvi%u0161e olak%u0161alo vo%u017Enju neki normalan motor
I da, daleko je bolje imati pod haubom ovakvog vozila 2.0dci nego kameru A da, rezervoar je pa tek posebna priča - za auto koji je pravljen za dugoprugaške vožnje
Apsolutno tačno. Fali i neki 2.0 benzinac, a i veći motori od toga, makar po jedan 2.5 benzinac i dizelaš
Dosta smo bili neozbiljni, auto je dobar - za tu cenu (uzimajući u obzir trenutne cene vozila) je ok izbor.Pošto se kupuje polovan auto, gledati celokupno stanje istog. Po meni je najbitnije da ima full led svetla (lepše mi izgleda i verujem da bolje osvetljava put - mada ne mora da znači), da je automatik (bar meni u takvim vozilima više leži auto) i da je bar 1.6dci kao ovaj postovan (izbegavao bih široko 1.5dci u tom autu).
U D klasi je inace tendencija bila smanjovanjamotora. Veliki motori su ostali u E klasi uglavnom.
niti im je prodaja isla losije zbog ponude motora (inace imaju i 225 ks motor u ponudi)
Jednostavno trziste D segmenta se drasticno smanjilo u zadnjih 10tak godina i to je trend. U narednih nekoliko godina ce mnogi prestati, kako si i najavili, da proizvode vozila iz ovog segmenta. Jos uvek E segment opstaje jer su cene u ovom segmentu dosta visoke pa kompenzuju relativno malu potraznju.
Svi su pukli i polako ukidaju D segment. Ako je VW odlucio da ukine Passata, onda je to stvarno ozbiljna situacija.
SuperB