0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Upravo sam i pogledao ovaj klip, rekao bih da su ovi ljudi krajnje ozbiljni serviseri. Oni ovde ne rade nikakav flush, tj. ispiranje. Nemam gde ja to da radim a i ne bih sam radio. Realno, Reno Sava i nije mnogo tražio za ruke čak naprotiv poprilično je povoljno ali mi od cene ulja i filtera rastu magareće uši.Ne znam koliko je "kul" odneti im svoje delove, kako predlaže Byk...Zapravo, ne znam ni koje bih ulje kupio. U tom slučaju eventualno i filter da potražim...@Bungynik, jel ovaj EDC menjač u Talismanu definitivno Getrag DCT450? I ja bih rekao ali ne mogu nigde potvrdu da nađem.
Na primer - totalovo Fluidmatic DCT MVhttps://catalog.lubricants.totalenergies.com/en/products/cnp-10/FLUIDMATIC-DCT-MV
Javljam...
Total je ulje dizajnirano bas za wet clutch menjace, dok je recimo Motul univerzalno, tj pokriva i dry i wet clutch menjace.
FLUIDMATIC DCT MV is a dual clutch transmission fluid based on an advanced synthetic technology which covers 95% of the wet and dry clutch DCT market.
FLUIDMATIC DCT MV is a dual clutch transmission fluid based on an advanced synthetic technology which covers 95% of the wet clutch DCT market.