Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Senzori pritiska u gumama

Započeo Pejko79, 13.01.2022. - 17:28

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

wcyber

ovlasceni servis prodaje sigurno senzore za tvoj auto .. a sa aliexpressa uglavnom se mogu naci na kupujem prodajem i slicnim sajtovima

mire

A mogu se naći i na aliexpressu. :)

wcyber

naravno, nego ako je problem narucivati sa aliexpressa zbog placanja, cekanja ili vec ne znam cega  :pije:

VolodjaNS

Da li je neko porucio sa AliExpressa?
I kakva su iskustva?
Citam na netu da su svi zadovoljni. Nama nikakvog dekodiranja samo se izvrsi zamena i sve radi bez problema.

Stragi21

Citat: damal poslato 23.03.2022. - 19:06
Ja imam Kadjara i 2 seta felni sa senzorima. Prilikom svake zamene moram da inicijalizujem ucitavanje senzora. Nema mogucnost da zapamti 8 senzora vec samo aktuelna 4 komada koja su montirana.

Bilo mi je glupo u pocetku, ali sam se vec navikao. Nakon inicijalizacije, auto se vozi 10-tak km i oni se ucitaju...nista specijalno.

Za to ne treba ici u servis. Inicijalizacija se pokrece komandom na volanu kada se pre toga selektuje ekran sa prikazom pritiska u gumama.

Da li je ovako i na talismanu?

Kod mercedesa je ovako bilo davno, samo montiras nove felne sa senzorima i posle par minuta  pokaze pritisak.

Edit
Našao na netu, isto je i za talisman.