Problem sa radiom megan 3

Započeo TomislavNS, 02.03.2022. - 21:23

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TomislavNS

Na megan 3 1.5 dci 2014. god od juče ne radi mi ekran za navigaciju (skroz je crn) i ne radi radio, ni jedno dugme ne radi ne funkcioniše, samo radi dugme za izbacivanje cd. radio uvlači cd i izbacuje na dugme, ostalo ništa. Proverio sam osigurače u kabini i svi su dobri. Šta drugo mogu da probam? Da li ima neki relej za radio?  Da izvadim radio da proverim kablove?

Bokkie

A da probas da skines klemu sa akumulatora na par minuta, pa da proveris onda? Meni vise lici da je navigacija problem a ne radio.
Uspit, koja navigacija je u pitanju, da li je R-Link ili nesto drugo?

TomislavNS

Navigacija je carminat tom tom live. Na radio nema uopšte zvuk, niti svetle dugmići. Probaću da skinem + klemu sutra preko dana. Hvala!

Bokkie

Imaj pri ruci radio-code ako bude zatrebalo nakon vracanja kleme

Goxxy

Za Carminat Tom Tom Live ne treba nikakav kod, tako da bez brige ;)

Skini klemu, ostavi malo pa vidi da li će se išta desiti. Iskreno, nemam neku nadu ali probaj. Više mi deluje kao da je nešto otkazalo, ali se nadam da će me stvarnost opovrgnuti.  :ok:

mire

Pre će biti da je neki osigurač capnuo. Ima ih više za multimediju. Naravno, pitanje je i zašto se to desilo...

TomislavNS

Nisam nista mogao sam da uradim. Da li neko zna majistora u Novom Sadu ko se razume u ovaj moj problem, da li eketronicar ili elektricar?

Igor Megane III

Pozdrav druze. Da li si rešio i kako jer mi se pojavio isti problem.

TomislavNS

Rešio sam problem tako što sam zamenio osigurač koji se nalazi u kabini. Ispostavilo se da je osigurač neispravan.

Igor Megane III

Koj je broj osigurava. Mada sam proverio sve. Provericu ponovo.