Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault Austral

Započeo Stragi21, 18.03.2022. - 09:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Stragi21

Naslednik Kadjara, na istoj platformi kao qashqai i neki bi rekli cista kopija 3008.

Meni se cini da su uvideli gresku sa scenicom, videli da moraju imati auto u ponudi kao sto je 3008.
Iskopirali liniju istog, dodali njihove svetlosne grupe napred-pozadi, ostavili 4control i dodali brdo napredne tehnologije(ode u nebo pocetna cena)
Motorizacija prati nov trend i ne znam koliko je to dobra ideja.

Otvorio temu posto me zanimala misljenja na RFS, posto se moje vidi iz gore napisanog.
Moderatorima ako ne odgovara ovakav pocetak teme slobodno brišite.

mire

Bolje da ne napišem mišljenje. Banovaće me. :celb1:

dzonic87

Prepakovani Qashqai - ali mi je ružniji spolja i to dosta. Unutra onako

v3

Meni izgleda ok ali kada bih mogao da biram, ne bih ga uzeo. A da ce se prodavati, verovatno hoce.

pedjak

Meni je takođe OK.
Nije wow, ali je prihvatljiviji od Kadjara ili Koleosa, ne bih se bunio.

TT

singer

Ma beži bre kad volan nije okrugao  :lool: :lool: :lool:

Goxxy

Eh, ako je volan problem, probaj da voziš Teslu sa yoke steeringom...

Meni je 'nako. Ništa epohalno, više konfekcijski. Toliki su hype napravili sa njim kao da je savršen, prelep, skroz nov - a ono bukvalno skoro ništa novo. Teraju i dalje sve na prednjici što su još prekazali pre 12 godina na Dezir-u. I samo recikliraju. Zato mi se više ništa ne dopada, odustao sam od M4 već naveliko (od kada sam video koliko ima problema), koliko su digli svi cene u nebesa i razmišljam se o regresiji - kupovini dobre Lagune 1 karavan i kompletnom sređivanju.

Ovo novo je sve trenutno... meh...

singer

Znači da moju L1 karavan ne dam .... :laugh:

mire

Jesi li odustao od kupovine svoje L1?

Inače, ako se ja pitam, na tesli je volan najmanji problem. :celb1:

Goxxy

Nisam odustao. Čovek je navodno prodao za 400e nekome, kome ne znam i ne zanima me posle mesec i po dana pokušavanja da pregovaram i da dođem do neke normalne cene. Auto koji može slobodno na otpad, neko je za njega dao 400e. Da je u voznom stanju, mogu (delimično) da potvrdim jer je preparkirao auto kada sam prijavio da je parkiran na trotoaru. Sutradan sam prijavio da je neregistrovano, rashodovano vozilo parkirano na javnom parkiralištu i dobio pre neki dan odgovor da je vozilo uklonjeno. Da li ga je uklonio vlasnik, novi vlasnik ili pak komunalna milicija - ne znam i neću ni da se udubljujem u to. Možda EVENTUALNO proverim gde završe vozila pa vidim da li je tamo ili ne, ali više od toga jok.

Citat: singer poslato 19.03.2022. - 10:04
Znači da moju L1 karavan ne dam .... :laugh:
Zavisi... ako je daš nekome kao meni, taj auto će trajati još par decenija, garažiran :)

mire

Bez veze... Baš je bila dobra... Biće neka druga sigurno. Probaj da nađeš V6, bilo ih je. :)

wcyber

pedjak

Izašao cenovnik i kod nas.

TapaT

ifil

O ukusima se definitivno ne raspravlja, ja sam oduševljen autom, odgovara mi u svakom pogledu, i po izgledu, veličini, udobnosti, agilnosti, potrošnji, tehnologiji... Malo sam iznenađen komentarima, nisam očekivao ovoliko hejtera Australa na ovom forumu, pre bi ih očekivao na stranama nekih konkurentskih proizvođača, ali dobro... šta sad.  Nadam se da su hejteri pre komentarisanja bar seli u auto u salonu da vide kakav je. U svakom slučaju svako ima pravo da iznese svoje mišljenje.