Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault
»
Multimedija
»
Tema:
Video codec za multimediju
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Video codec za multimediju (Pročitano 1669 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
dexkg
Captur
Trenutno vozim: Renault Captur TCe 90 Intence
Pol:
Bolje gram prakse nego tona teorije !
Starost: 57
Video codec za multimediju
«
poslato:
05.05.2022. - 08:37 »
Pozdrav drugari,
evo posle duzeg vremena sto zbog nekih silnih obaveza, nisam bio duze vreme na forumu. Poslednjih dana eto citam stare poruke i probleme vezano za mog Scenic 19 dci koga sam imao, pa se prisecam tog automobila i problema koje sam imao. Generalno sam bio prezadovoljan tim automobilom, a on i danas sluzi novog vlasnika kako treba.
Ja sam postao vlasnik novog Captura 90 TCE Intence, benzinac 999 kubika 90 konjica. Simaptican, odozdo SUV odozgo Clio, a ja volim da kazem porastao Clio ili Clio na steroidima. Kako god odlican je autic, stedljiv, jeftina registracija i na kraju NOVO je NOVO.
E sad moze li mala pomoc oko multimedije, naime uspeo sam jendom da pokrenem jedan video klip na multimediji, a sa USB i vise ne mogu da provalim koji je codec potreban da bih postavio neke klipove spotova kada slusam muziku. Doduir sa klipom koji sam tada pustio vise nemam pa ne mogu da provalim info codeca tog klipa. Ne moram naravno ja da gledam dok vozim ali eto onako lepse izgleda
.
Takodje, me zanima da li je neko imao dostupa ili dodira sa FOCAL sistemom zvuka koji se nudi kao dodatni paket opreme za ova vozila?
Hvala svima na odgovorima i sve najbolje.
Sačuvana
Doda44
Captur
Trenutno vozim: Talisman Grandtour 1.6 160 EDC Initiale Paris, Koleos 1.6 130 Intens
Pol:
Starost: 54
Odg: Video codec za multimediju
«
Odgovor #1 poslato:
01.06.2022. - 11:10 »
https://yt1s.com/en278/youtube-to-mp4
Zaljepis link sa youtube. odabrres mp4 , pa kvalitetu snimka, convert i download
Ako ne radi u voznji treba otkljucati preko ddt4all, ali to na svoju odgovornost, to i onako sluzi samo za pokazivanje
«
Poslednja izmena: 01.06.2022. - 11:12 od strane Doda44
»
Sačuvana
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»