Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

TomTom navigacija

Započeo IvanMR, 18.09.2022. - 18:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

djiuliju

Citat: fLiP poslato 29.08.2024. - 17:23
Ja sam kupio mape za scenic 3 za tomtomlive od Djiuliu. Meni rade!

:yeah:

Imam, jos novije, verzija 11.25 tomtom live  ;)

alexsasa

Koliko cesto izbacuju update?

Sent from my iPhone using Tapatalk

djiuliju

Ne znam tacno, cini mi se da je u poslednje vreme mnogo cesce izlazio update za tomtom nego za tomtom live. Izadje recimo 2x godisnje, mada mislim da je tomtom izasao 4x prosle god

alexsasa

Ja imam mape iz 2021 ili 2022.. Vreme da uzmem  nove za tomtom, koja je uopste razlika izmedju live i non live kod nas konkretno(moja je non live)? Jos jedna stvar, kada sam porucivao sa KP, trebao sam coveku samo nesto sa kartice da procitam i on mi je poslao odgovarajucu, kod tebe moram direktno bese da dodjem? Cekam da puste autoput do Trstenika za par meseci pa cu uzeti nove mape kada ih osveze

fLiP

Meni je samo poslao.

alexsasa

Ok, ti imas live pa je mozda druga procedura, cekamo kolegu da odgovori

djiuliju

Tako je, drugacija je procedura. Kod tebe mogu da se snime nove mape na kartici koju vec imas, nema potrebe da bacas pare za drugu, zato je najbolje da dodjes. Kod tomtom live uvek mora nova kartica, stara moze da se baci.

alexsasa

Nista, moracu onda da te iscimam neki vikend da mi ubacis mape. Obecao sam i komsiji(ima istog Clia), mogu li njegovu karticu da ponesem ili mora i on licno da dodje?

djiuliju

Ako je kartica sa mapama vec bila u kolima i radila, dovoljna je samo ona, ne mora auto

alexsasa

Pa onda da ti posaljem postom? Komsijin auto je dosao bez mapa za Srbiju?

djiuliju

Moze i tako, samo obelezite koja je tvoja, koja njegova, nece raditi ako izmesate. Zovi neki dan pa se dogovorimo 0631035935

alexsasa

Hvala puno, zovem sutra:)

pera_kojot

jel treba nekom ova mapa papirna? ili da bacim u kantu.