Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Sornut valaa

Započeo Hollow998, 31.10.2022. - 09:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Hollow998

Danas me je kamiondziha bez brige pokupio promenom trake, i otkinuo mi branik, sinu branika, levi far, iskirvljen vezni lim, levo prednje krilo napuklo.

Da li neko zna koliko bi to izaslo da se uzmu delovi?
Hollow998

mire

Nemoj da napišeš za koji auto ti treba. Za sve je isto. ;)

Idi na FB grupu Reno automobili Srbija. Među članovima su oni koji drže otpade i uvoze strance za delove. Napiši model, godište i tačnu šifru boje, možda nađeš delove koje nećeš morati da farbaš.

Goxxy

Piše mu u profilu kada klikneš na plusić sa leve strane (još se navikavaš mire, razumem, znam). Laguna 2 u pitanju.

@hollow998 - Ali je mire u pravu, imaš toliko ljudi koji se bave time, jedan od kojih znam da je pouzdan je Miroslav Đukić, skroz pouzan - kontaktiraj ga slobodno: https://www.facebook.com/miroslav.djukic.7/

mire

Ne piše kad koristiš tapatalk. Znam gde je u desktop varijanti.

Svejedno, kad nešto tražiš - ne ostavljaš drugima da se trude da nađu za šta ti treba. Bar ja tako razmišljam.

Hollow998

Hvala puno svima, generalno i gledam u boji, ako bas ne sta je tu je
Hollow998

alexsasa

Citat: Goxxy poslato 31.10.2022. - 09:36
Piše mu u profilu kada klikneš na plusić sa leve strane (još se navikavaš mire, razumem, znam). Laguna 2 u pitanju.

@hollow998 - Ali je mire u pravu, imaš toliko ljudi koji se bave time, jedan od kojih znam da je pouzdan je Miroslav Đukić, skroz pouzan - kontaktiraj ga slobodno: https://www.facebook.com/miroslav.djukic.7/
Jos jedna preporuka za Djukica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Goxxy

Citat: mire poslato 31.10.2022. - 09:58
Ne piše kad koristiš tapatalk. Znam gde je u desktop varijanti.

Svejedno, kad nešto tražiš - ne ostavljaš drugima da se trude da nađu za šta ti treba. Bar ja tako razmišljam.
Meh, ko još to koristi pored ovako lepo dizajniranog responsive sajta... :) Šalu na stranu, slažem se potpuno - mogao kolega da olakša, sreća da sam gledao preko desktopa.

Hollow998

Pitao, kaze nema tu boju  :wtf:
Hollow998

Ivan037

Zovi Borisa iz Velike Plane.
Evo ti broj +381698381165.

Ima preko 40 laguna rasturenih i posten je covek.