0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Samo sam probao i dobio poruku da nema internet konekcije, android auto je aktivan i sve sljaka kako treba.Prazan flesh jesam ubacio u kola i formatiran je.Onda sam pokusao da se registrujem na rLink store na PCju, sa sve brojem sasije, ponudjen download rLink toolboxa odradim, onda kada treba da finisiram registraciju rLink2 storea dobijem error:549.Instaliraosam downloadovan rLink2 toolbox, pokrenuo program i nakon sto sam ubacio prethodno formatiran flesh is automobila, aplikacija mi je ponudila da ubaci sve apdejtove na isti, izmedju ostalog i mape TomTom od 8gb, sve je uredno odradjeno i dobio sam uputstvo od app da kada startujem vozilo ubacim flesh sa apdejtom i ostavim upaljen motor sve dok se radnja ne zavrsi sto moze potrajati i 30ak minuta.Verovatno je rLink2 uneo zapis na flesh sa verzijama svih aktivnih aplikacija a rLink2 toolbox na osnovu toga uneo potrebne apdejtove na flesh.Buni me samo to sto nisam uspeo da se registrujem na rLink store, ali sam dobio sve apdejtove.Pitanje je samo da li je bezbedno ubaciti flesh vozilo i apdejtovati ga