Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Preporuka za servis

Započeo voxxx70, 09.02.2023. - 12:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

voxxx70

Pozdrav svima!

Pre tacno godinu sam kupio auto u Reno Savi. Treba da odradim mali servis. Dobio sam od njih ponu sa sve filterom goriva od 140€.

Da li menjati i filter goriva jer ide na svake dve godine ili po ovoj ceni da uradim sve zajedno?

Kakva su Vam iskustva sa njima? Da li imate preporuku za neki drugi servis? Hvala unapred na odgovorima.

Ap0calypto

140e mi je puno za mali servis. To je samo moje misljenje. Mali servis bi trebalo da moze bilo koji servis uraditi.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Filip

Moze, al moras da platis za garanciju, svuda je isto po ovlascenim.
Captur 1.3 tce 2025

Ap0calypto

Posto je u garanciji, to je nešto drugo, taj detalj mi je promakao.

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

wcyber

na dizelima filter goriva ide svaki drugi mali servis.. uzgred, i ja za mog scenica 2 iz 2004. platim mali servis oko 100 eura .. ne vidim sta je problem 140e za auto pod garancijom, nov novcat.. jos i inflacija udrila :)  :lopta:

MilosM

Ja sam poslednji mali servis za 1.5 dci 90ks platio 10.000 RSD sa sve filterom nafte, a dobio sam delove po nabavnoj ceni za majstore.
We are ham operators, we are not normal!!

wcyber

ali ne u ovlascenom servisu pod garancijom, to je velika razlika ;)

mire

Ne znam kako je kod nas, ali u civilizovanom svetu već odavno garancija ne može da se uslovljava servisiranjem u mreži proizvođača.

voxxx70

Ovaj auto nije nov i nije u garanciji (2017.).

Zanima me kakva su Vam iskustva sa Reno Savom? Tamo je kupljen, pa me zanima da li tamo da nastavim sa odrzavanjem. Cena komplet malog servisa kod njih je bez filtera goriva cca 14.000 din.

geler

zerc

Reno Sava je bilo malo skuplji kad sam radio veliki servis u odnosu na Riznic. Motor radi jos uvek.

Filip

Gde je jeftinije, Sava, Hit, Kompresor, menjaju mu samo ulje i filtere, nema tu nikakve mudrosti.
Captur 1.3 tce 2025

Ap0calypto

Posto nije pod garancijom, onda teraj gde ti najbliže.

— Robert Todd Carroll

voxxx70

pedjak

Koja je preporuka za neovlašćeni servis u BGu, za novija vozila i 1.7dCi?

TapaT