Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vibracije koje ne mogu da otklonim

Započeo daxsm, 27.03.2023. - 16:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

reemark78

A obrtaji kad vibrira i kad ne?

Kod mene recimo u zavisnosti od rada klime/grejanja i sl. nekad drži obrtaje na otprilike 900 obrtaja i tada je motor dosta mirniji nego kad spusti na "ler" oko 750 obrtaja kada su vibracije motora dosta izraženije.

mire

Citat: SasaLaguna95 poslato 28.03.2023. - 13:24
Kaze nogom kad pritisne središnji tunel sve skripi

E jbg sad... francuz pucka i škripi dok se vozi. Šta ima da guram nogom središnji tunel. :celb1:

reemark78

Krckaju li Škode i FauVe po vašem iskustvu?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Drobac

Je l' ima taj auto plivajući zamajac?

Ap0calypto

1.6 ne bi trebalo.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

alexsasa

Tako je i moj drug za 1.6hdi(90ks) mislio da nema plivajuci dok mu nije otisao isti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ap0calypto

Sta je toliko specijalno kod plivajućeg? Menjao sam ga na svom C4P bez problema.

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Ivan037

daxsm

Ima plivajuci, a obrtaji ne variraju. Plivajuci i kvacilo sam skoro menjao, dosta su se vibracije ublazile, ali su i dalje tu. Stim da nekada ih totalno nema, a nekada su prisutne.

Nema pravila kad se jave. I ja sam pratio da li su tu kad je motor hladan, vruc, kad je napolju toplije, hladnije... ali nisam uocio neko pravilo

daxsm

U utorak kod majstora pa cemo da vidimo.

Filip

Captur 1.3 tce 2025

petarcirjanic

Da li je kačena na lexiju, kakva je korekcija dizni, remenica radilice, itd?

daxsm

Nije jos nista. Rekli su mi da ima vibracije, osete se u kabini i u utorak da doteram pa ce da pregledaju sve.  Javljam sta kazu.

daxsm

Igrom slucajeva komsija ima isti model Picassa, samo je njegov 2013. Seo unutra i 0 vibracija kod njega. Ni menjac ni volan. Tako da definitivno ne umisljam :). Samo da jos skontamo sta je u pitanju.

Ap0calypto

Neki od nosača, tipujem onaj glavni. I opet je savet, fabrički da se uzme. Jeste 2-3 puta skuplji. Ali ce sigurno trajati duze od ovih jeftinih zamena.

— Robert Todd Carroll