Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Produvao motor

Započeo mastirn5, 17.07.2023. - 17:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mastirn5

Poz drustvo
Reno scenic 1.9dci 120ks zamenio turbinu posle yoga motor produvao. Sta raditi? Kad otvorim cepnima dima i jak pritisak
Ima ki nekog resenja za popravku

mire

Priznajem da baš ne razumem pitanje... Verovatno hoćeš da kažeš da su karike propale. Rešenje je generalna, šta drugo? Rasklopi se motor, izmeri i odluči se šta može da se radi.

mastirn5

Ne dini,lepo ide pali. Kad uzbrdo dodam jako gas crni dim dimi ali kad se otvori cep izvacuje dima i veci pritisak. Popravka se Verovatno ne isplati

Ap0calypto

Verovatno je isplativije uzeti polovan motor.

Sent from my POCO X5 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

wcyber

znaci to i mene ceka ?  :kez:    imam isti motor, sad sam reparirao raspalu turbinu, ali sad motor lepo ide  :pije:

mastirn5

Sve lepo islo ali mi je majstor rekao da ako se reparira turbina brzo crkne motor e sad oko 1000e da se uradi motor ali kaze sledece sto ce crkne je pumpa i tako u krug. Sve u svemu ne isplati se.

Jakota

Citat: wcyber poslato 18.07.2023. - 10:50
znaci to i mene ceka ?  :kez:    imam isti motor, sad sam reparirao raspalu turbinu, ali sad motor lepo ide  :pije:
Kakve znake je tebi auto davao kad si saznao da je turbina gotova?
Da li si radio u Ruskai-ju remont?
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

wcyber

prvo je jedno god i po dana povecano trosio ulje.. al nisam nista istrazivao uzroke ...  i onda je samo u voznji izgubio turbo..  dosao kuci i kad sam posle upalio auto da odvozam do ruskaia, dimio je ko lud, nije se videlo nista iza auta  :pije:

Ruskai je nosio/slao  turbinu u Sabac

Sayrus

Dali je nekome od vas ovo crevo bilo masno ovako i kakvo je ovo crevo, koja mu je funkcija, povecana mi ej potrosnja ulja, hvala unapred