Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Novi članovi
»
Novi članovi
»
Tema:
Predstavljanje
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Predstavljanje (Pročitano 54 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
lotesla
Twingo
Trenutno vozim: Renault scenic I
Pol:
Starost: 43
Predstavljanje
«
poslato:
17.09.2023. - 18:46 »
Pozdrav svim forumašima. Moje ime je Goran. Takoreći ceo život vozim Renault. Četvorka, Petica i sada Scenic I ,već više od 10 godina, i Kangoo kao servisni auto već više od 3 godine. Za Renault forum znam takoreći od kada je i napravljen (mislim da sam nekada i pre bio član) ali nisam bio aktivan jer sve manje se ima šta čačkati po novijim automobilima.
Nisam napaljenik na automobile oko budženja, lickanja, trljanja...niti sam osoba kojoj je automobil najvažnija stvar na svetu ali sam neko ko se trudi da mu automobil uvek bude ispravan barem u smislu sigurnosti za sve učesnike u saobraćaju (kočioni, upravljački, mehanika....)Za mene je to pomoćno sredstvo u životu kao i bojler, veš mašina, bicikl.....ali isto tako i sredstvo koje mi je omogućilo veliki broj lepih uspomena u životu i pokatkad i po koju glavobolju. Mislim da u svemu pa i u "imanju automobila" veliku ulogu igra sreća. Hoću reći svi automobili su dosta slični samo je pitanje kako će određena jedinka koga poslužiti i kome kakav automobil treba i ko šta voli. Inače polako merkam svoj sledeći auto a to će možda biti opet Renault (Scenic III)
Sačuvana
Predrage
Captur
Trenutno vozim: Clio III 1.2 TCe Night&Day, Clio II 1.2 8v
Pol:
Starost: 42
Odg: Predstavljanje
«
Odgovor #1 poslato:
17.09.2023. - 20:10 »
Baš lepo predstavljanje
Sačuvana
Goxxy
Dassault Rafale
Administrator
Trenutno vozim: 1998. Renault Laguna Azure RXE 2.0 16v 140bhp, 2003. Renault Megane Magister 1,6 16V 113bhp (ex 2011. Renault Megane Rafale 1.5dCi 110bhp EDC)
Pol:
Not all are as well equipped as a Renault Laguna
Starost: 44
Odg: Predstavljanje
«
Odgovor #2 poslato:
18.09.2023. - 08:06 »
Zdravo imenjače, dobrodošao, imaš sada pun pristup forumu.
Sačuvana
Renault
, Createur d'Automobiles
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»
Novi članovi