Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Fabricki radio ili nov?

Započeo Boeing, 22.01.2025. - 21:17

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boeing

Pozdrav. Interesuje me da li je fabricki radio kao neka prednost ili je bolje zameniti ga nekim novim, savremenijim? Mene licno fabricki nervira i izgledom i funkcijama pa cisto da pitam vas za iskustva.
Da li su zvucnici u vratima 13ice?

wcyber

na tim matorim autima ja ssm uvek za nov sony il tako nesto

Boeing

wcyber

cak i ako imas komande na volanu, koje meni licno ne znace nista specijalno, postoje varijante da se ti novi sony uredjaji povezu na komande, nekim adapterima i slicno ..

a dobijes lepo podrsku za BT, USB, itd ..

Boeing

Imam komande ispod volana. Kao da cu crci sto ne mogu da pojacam prstom nego moram da pruzim ruku 20cm.. Mada ako radio ima mesto za dzek za komande volana - nece skoditi. Zeza me samo sto mi je neko nekada cvikovao antenski kabl i sada ne hvatam ni jednu stanicu, a nisam vican da povezem novi konektor na kabl koji mi viri iz rupe za radio..

Predrage

Definitivno još jedan glas za nov radio! Konektor antenskog kabla je još ponajlakše povezati. :ok:

Boeing

Ugradio sam juce novi JVC radio.. Izgubio sam komande na volanu 😒 na fabrickom radiu sam imao mesto za dzek za komande. Na ovom novom - prc... Steta..

wcyber

Boeing

Ljudi, sve sam lepo spojio, nov radio i zvucnike i imam problem - interferencije. Dakle zvucnici mi suste tj ispustaju neki zvuk kada pustim ventilator u kabini. Sto ga jace pustim, jaci je zvuk. Poludeo sam. Nema ciste muzike. Ne znam kako to da resim..

Boeing

Negde sam procitao da mozda nisam dobro uvrteo zice od auta i samih zvucnika.. Da li je uvrtanje dobar nacin ili da mozda stavim luster kleme ili nesto bolje, sti ce napraviti bolji kontakt?

alexsasa