Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Novi članovi
»
Novi članovi
»
Tema:
Pozdrav forumaši - Twingo i Clio
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Pozdrav forumaši - Twingo i Clio (Pročitano 295 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Žan Reno
Twingo
Trenutno vozim: Hyundai i30
Pol:
Pozdrav forumaši - Twingo i Clio
«
poslato:
14.11.2023. - 22:06 »
Pozdrav svima, nov sam na ovom forumu. Iako trenutno vozim Hyundai i30, odavno merkam Renault modele. Vožnju sam praktično naučio na ćaletovom Cliu iz 2001. godine koji i dalje dobro služi.
U budućnosti je u planu prodaja Hyundai-a i kupovina nekog novijeg Cila (za naše uslove) od 2015. godišta ili mlađeg uz doplatu naravno, a u bližoj budućnosti možda pazarim i Twinga koji bi bio auto moje supruge koja još uvek nije položila vožnju i mislimo da bi to bio odličan izbor za nju kao početnika. Meni bi Twingo završavao posao po gradu svakodnevno jer nam treba mala, gradska zujalica koju je lako parkirati u gradu u kome saobraćaj svakog dana postaje bulvalno nepodnošljiv.
Imamo opciju da od poznanika pazarimo pomenutog Twinga iz 2003. godine u ok stanju narednih nedelja. Auto je u voznom stanju 1.2 benzinac, panorama krov, kaže da je potrošnja po gradu do 7l, na otvorenom pada na 5l i da do sada nije imao većih kvarova. Auto je star već 20 godina, ali ću ga svakako proveriti sa svoje strane i ako se ispostavi da je ok, a trebalo bi jer gs trenutni vlasnik prodaje jer mu je Twingo višak, onda ćemo ga verovatno uzeti...
Sve ove detalje navodim jer sam se na forum registrovao kako bih naučio što više o Renault modelima i razmenio iskustva sa ostalim članovima od kojih očekujem i savete na temu ovih kupovina, na šta obratiti naročitu pažnju, da či podržavaju kupovinu tako starog auta, šta preporučuju kao zamenu za i30 itd.
Hvala unapred na odgovorima i ne zamerite na dužini posta.
Sačuvana
Goxxy
Conorde Azure
Administrator
Trenutno vozim: 1998. Renault Laguna Azure RXE 2.0 16v 140bhp, 2008. Renault Megane GT Falcon 2.0dCi (ex 2011. Renault Megane Rafale 1.5dCi 110bhp EDC, 2003. Renault Megane Magister 1,6 16V 113bhp)
Pol:
Not all are as well equipped as a Renault Laguna
Starost: 45
Odg: Pozdrav forumaši - Twingo i Clio
«
Odgovor #1 poslato:
15.11.2023. - 14:33 »
Dobrodošao, imaš sada pun pristup forumu.
Sačuvana
Renault
, Createur d'Automobiles
Žan Reno
Twingo
Trenutno vozim: Hyundai i30
Pol:
«
Odgovor #2 poslato:
15.11.2023. - 19:38 »
Hvala i ne zamerite na predugackom prvom postu, hteo sam odmah da ga skratim po postovanju, ali nisam imao privilegije za to.
Svakako necu da spamujem vise ovde vec otvaram nocu temu ili pisem na nekoj od postojecih.
Pozdrav za forumase!
Sačuvana
Goxxy
Conorde Azure
Administrator
Trenutno vozim: 1998. Renault Laguna Azure RXE 2.0 16v 140bhp, 2008. Renault Megane GT Falcon 2.0dCi (ex 2011. Renault Megane Rafale 1.5dCi 110bhp EDC, 2003. Renault Megane Magister 1,6 16V 113bhp)
Pol:
Not all are as well equipped as a Renault Laguna
Starost: 45
«
Odgovor #3 poslato:
15.11.2023. - 19:48 »
Opušteno. I ja sam zaboravio da lockujem temu (što treba nakon odobrenja), tako da smo kvit
Uživaj u forumu i slobodno se raspiši!
Sačuvana
Renault
, Createur d'Automobiles
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»