Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Modus 2005 sitni problemi

Započeo MiomirM, 03.01.2024. - 16:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MiomirM

Pozdrav kolege ako neko ima Modusa 2005 benz zna li se kod njega da li su svetla inace automatska ili nisu. Kod mene je problem ugasim ih na 0 ali ona nesto ponekad smercuju blinkaju brljave pali gasi mrdnem rucicu malo pa ih tek onda ugasi. Inace sve  ostalo ok rade na svim pozicijama normalno osim 0 pa me zanima jel on pokusava da ih ugasi ili da ih upali ?

:krsti:

Nece da uhvati zadnji zub skroz nazad zadnju klupu ,u voznji kvrcne vrati se napred malo ,moze li ti "zubi u sini" da se steluju malo? Da bi sediste bilo pomereno do kraja unazad.  Inace ostalo sve ok.

Hvala

:)

Goxxy

Za ovo prvo može biti da je amblender u pitanju. Slično sam imao na Meganu dva, a rešio sam ga jednim udarcem odozgo kod volana :D

boblegend

URKE 80

Što se tiče ablendera,taj problem sam rešio na mom Cliu 3 zamenom iste. Počelo je u vožnji da samostalno pali i gasi dugo svetlo. Nova ručica 9000 din a ruke 1000 din. Pre 2 godine..

Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока

Karavani su kul