0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pozz ljudi, nov sam na forumu i hteo bih da cujem jos koje misljenje ili savet u vezi sa..nazovimo ga problemom.Naime, u fazi sam kupovine automobila, naisao sam na mogu reci dobar primerak Talismana 1.6dci 160hp 2017god. Bio sam kod majstora na pregledu, receno mi je da je generalno sve oke sem sto 4control ima malo lufta i ono sto mi kaze serviser da je njemu sumnjivo jeste sto je ulje bilo na max-u dok je antifriz bio na min-u. Kako on kaze to moze da se desi kada pukne blok motora i tako on prebacuje vodu u karter i puni ga...e sad kaze isto da bi to moglo da se proveri tako sto se isprazni malo ulje, nalije antifriz i vozi par hiljada km kako bi se videlo da li je to ili ne..od drugih simptoma nema nista, sve je oke. Poslednji mali servis je bio u junu. Da li ima neko savet neki vezano za to, iskreno nisu male pare u pitanju, da li to sto mi je rekao ima smisla ili ne jer sam generalno laik u toj oblasti?Hvala u napred na odgovorima.
Mozda da razmislis o opciji kao sto sam ja uradio, a to je da platis slep do nekog servisa, obavis pregled i znas na cemu si?
Posalji slobodno i konkretan primerak.