Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Izolacija haube Laguna 3

Započeo johntra, 22.04.2024. - 10:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

johntra

Pozdrav,

čitao sam po forumu dosta, ali nisam našao sličnu temu, pa ako ima, nek se spoji. Kupio sam nedavno Lagunu karavan 3 Ph2, 1,5 dci, ali nemam izolaciju haube. Isto tako, i onaj nosač haube mi je u lošem stanju, odnosno, pukao mu je nosač na kojem leži kad je hauba zatvorena i na vrhu onaj plastični dio koji se zabija u haubu. Mada mi to nije problem naći. E sad, moje pitanje je sljedeće: kako je teže naći Lagune fejslift, da li može izolacija haube sa Lagune prije fejslifta. Nešto na prvu gledam, kao da su im haube iste, možda male varijacije na dio iznad farova, ali kontam da bi izolacija trebala biti ista, jer svakako ne ide do kraja do maske. Ili možda na 1,5 dci ne dođe nikako? Ove što sam našao, ali se prodale bile su sa 2.0 dci motorom. Hvala, ako je neko imao slična iskustva.

Byk

Sve su haube iste, tj. uzmi bilo koju izolaciju sa L3 da je u dobrom stanju.

johntra

Goxxy

I sigurno možeš naći novu umesto polovnu, bolje ti je takvu i kupiti nego polovnu koja će se opet oklembesiti.

alexsasa

Gde moze da se nadje nov tapacir haube? Nemam ga ni ja na Cliu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Byk

Nadjes fabricki broj pa narucis.

alexsasa

Nikada nisam trazio po fabrickom broju, moze mala pomoc? Trazim neki katalog?

alexsasa

Hvala puno, zatrebace sigurno