Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Novi članovi
»
Novi članovi
»
Tema:
Predstavljanje mene i moguci buduci vlasnik Renaulta :D
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Predstavljanje mene i moguci buduci vlasnik Renaulta :D (Pročitano 365 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Jovan
Twingo
Trenutno vozim: Citroen CX 2.5 Toyota Yaris 1.3 VVT-i
Pol:
Starost: 26
Predstavljanje mene i moguci buduci vlasnik Renaulta :D
«
poslato:
22.08.2024. - 02:14 »
Pozdrav svima !
Zovem se Jovan, 25 godina, ozenjen, imam dvojicu malih decaka, dolazim iz, a nadam se uskoro i odlazim iz Beograda !
Vozio i imao sam do sada: Peugeot 406 2.0 HDi (2001), Fiat Stilo 1.9 JTD (2005), Lancia Nuova Delta 1.9 TwinTurbo mJet (2009), Saab 9-3 Mk1 2.0 Turbo Aero (2001), 3x Citroen C5 Mk1 2.0 HDi (2003, 2005 i 2007), Citroen C5 Mk2 2.0 HDi (2009), Citroen C6 2.2 HDi (2007), Citroen XM 2.5 TD (1998), Peugeot 207 1.4 HDi (2006).
Zenin auto je Toyota Yaris 1.3 VVT-i (2001) koji vozim samo ja prethodne 3 i po godine, koliko je auto kod nas, to je jedini koji nisam imao nameru da prodam jer je najpouzdaniji od svih gore spomenutih i on mi je neka vrsta sigurnosti.
Clan sam u "Oldtimer klub Vrnjacka Banja" i zadnjih par meseci vozim, a godinu i po dana pre toga se restaurirao Citroen CX 2.5 benzin.
Na osnovu napisanog se da zakljuciti da volim Citroene, a zavoleo sam ih zbog udobnosti i hidraulike, tako sto, u jednom trenutku u proslosti, nisam imao love vise od 3.000e i kupio sasvim slucajno svoj prvi C5. Odgovorno i pouzdano tvrdim od Citroena hidraulicara udobniji auto ne postoji, zvao se on Renault, Peugeot, VW....ili mozda cak Mercedes (vozio nekolicinu). Ali, umoran sam (i finansijiski i psihicki) od losih enterijera, jednih te istih i cestih kvarova (sitnice oko struje, trapova itd.), umoran sam da se sve to desava svakog meseca...
Bicu iskren, nikad nisam bio ljubitelj Renaulta, prosto sam samo imao modele koji su mi se mnogo svidjali i koje sam zeleo da posedujem, a to su npr.: Renault 16, Renault 20/30, Renault 25, Renault Safrane, Renault VelSatis, Renault Latitude, Renault 4, Renault 5 Mk1. Svi ostali su mi stvarno ok, ali me ne privlace toliko da bih jako zeleo da kupim neki model, tipa Kadjar, Talisman, Scenic i sl...
S obzirom da mi na C5 uskoro istice registracija, a nema sile koja ce me vratiti na Citroene, koje sam poceo da dozivljavam kao obicno smece (motori perfekcija), a starog CX-a ne mogu da vozim kao svakodnevni auto, Toyotu ne mogu zbog duzih relacija i pomalo zbog prostora, pa shodno svemu tome u potrazi sam za autom i, ako se ne proda, vrlo rado bih kupio Latitude, samo jedan primerak sa oglasa.
Malo sam u strahu da ne iskusim iste probleme kao sa Citroenima, a znam koliko i Renault moze da bude problematican (prevashodno stariji modeli) po pitanju navedenih problema oko struje, trapova, sitnica tih uopsteno, koje najvise izvlace novca i zivaca.
Pa bih bio zahvalan proslim i sadasnjim vlasnicima, kao i nekom krstenom majstoru (ako ima na forumu takav) , da nepristrasno podele svoja iskustva i misljenja vezana za taj model auta.
Podrazumeva se, u pitanju je 2.0 dCi sa AJ0004 automatskim menjacem i u Paris Initiale opremi.
Nisam imao prilike da sedim u njemu ili vozim taj model, ali ako je barem priblizan osecaj robusnosti i komfora kao u Vel Satisu onda je odluka pala !
Hvala unapred svima i dobro vam ja dosao na forum !
Sačuvana
boblegend
Captur
Trenutno vozim: reno clio 0.9
Pol:
Starost: 64
Odg: Predstavljanje mene i moguci buduci vlasnik Renaulta :D
«
Odgovor #1 poslato:
22.08.2024. - 07:59 »
Jel perla beli, pošto se on izdvaja na pol. autom. ?
Sačuvana
Goxxy
Conorde Azure
Administrator
Trenutno vozim: 1998. Renault Laguna Azure RXE 2.0 16v 140bhp, 2008. Renault Megane GT Falcon 2.0dCi (ex 2011. Renault Megane Rafale 1.5dCi 110bhp EDC, 2003. Renault Megane Magister 1,6 16V 113bhp)
Pol:
Not all are as well equipped as a Renault Laguna
Starost: 45
Odg: Predstavljanje mene i moguci buduci vlasnik Renaulta :D
«
Odgovor #2 poslato:
22.08.2024. - 08:13 »
Dobrodošao, imaš sada pun pristup forumu!
Sačuvana
Renault
, Createur d'Automobiles
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»
Novi članovi