Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Talisman ventilacija smer duvanja

Započeo webad, 19.09.2024. - 22:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mire

Laguna III može na sve tri strane, pri čemu postoje dva različita intenziteta duvanja na gore. Laguna I i laguna II takođe mogu na sve tri strane istovremeno.

Ali, da, generalno čini mi se da na većini automobila to ne može.

wcyber

gledam sad uputstvo za lagunu 3.. ima ova providna strelica na gore, odvojeno od simbola soferke

i opet samo jedan taster kojim se vrti kroz 7 razlicitih opcija duvanja gde moras da buljis u strelice dok ne nabodes zeljeno duvanje i pri tom se slupas  :cekicem:

Goxxy

Citat: mire poslato 29.09.2025. - 10:20
Laguna III može na sve tri strane, pri čemu postoje dva različita intenziteta duvanja na gore. Laguna I i laguna II takođe mogu na sve tri strane istovremeno.
Koliko vidim na osnovu ovoga što je wcyber okačio - nije moguće u sva tri smera? Inače Laguna 1 definitivno ne može u sva tri smera - samo u 2 (noge i napred) ili demist tj u šoferku. Može jedino i eventualno ako postoje grejači šoferke (opcija na automobilu) pa da se usmeri napred i na noge a uključi odmrzavanje šoferke, ali opet ne duva u nju.

Za Lagunu 2 sam već zaboravio, 9 godina prošlo od kada sam je prodao i poslednji put vozio. Jbt...

wcyber

nisu nabrojali 7 kombinacija mogucih .. jedino da nadjem neki youtube video da ogledam kako neko menja te opcije  :o:

mada vidim sad da se i kontrola klime razlikovala izmedju ph modela lagune 3

mire

Može biti da sam zaboravio za lagunu I ili je na phase 1 moglo.

Na slikama za lagunu III se vide dve različite sličice za duvanje na gore. Providna strelica/trougao je slabijeg intenziteta, a ona slika šoferšajbne je jačeg intenziteta.

Evo za lagunu III na videu, od 2:25

wcyber

da, ima taj gornji otvor ispred otvora za soferku, bome su je napravili ..  plus def pali na displeju sve moguce smerove, sto nije slucaj na Scenicu/Meganu 3