Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Megan 1 prezubio - veliki servis AK Francuz Jagodina

Započeo MeganeMK1, 21.05.2024. - 00:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MeganeMK1

Ja sam logicki pomislio da sve to nije bilo u osi kao sto mire kaze, ali mi je bilo neverovatno da kajs koji je od gume moze da tako kazem svuce zanitnovan metal.... Videcemo...Popravlja se, ocigledno ovi iz AK Francuz pre tri i po godine nisu primetili da nije sve u ravni, ne znam....

baki800

Pa pre 3 godine možda i jeste bilo i ravni a sada nije

Sent from my RMX3472 using Tapatalk

Milenko_M

Kaiš nije od gume . Remenica nije menjana na velikom servisu .Nije ni trebala jer je još bila dobra a konstrukcija nije zahtevala zamenu.Zar nema benzinac varijabilnu remenicu bregaste? To nije varijabilna ?

mire

MeganeMK1

Mislim da tek od Megana 2 benzinci imaju varijabilnu.... Inace spaner je bas imao lufta i verovatno zbog toga kajs nije isao u ravni kako treba i vremenom je svukao onaj zanitnovani deo na remenici bregaste. Taj spaner je stavljen nov kada je radjen veliki servis i vidi se da je nov.

Ostace vecno pitanje da li je dobio luft nakon tri godine i malo vise od 30000 km, zato sto je loseg kvaliteta ili je lose ugradjen u servisu, pretegnut, ne zatgnut dovoljno ili sta vec....

baki800

Kaiš je armiran od Kevlar platna i gume, to je vrlo zilav materijal.

Kod tebe je ključno pitanje da li se ta remenica menja, ili ne na velikom servisu jer ona je krivac.

Ako nisu trebali da je menjaju onda stvarno nije do servisa i do njihovih delova.

Sent from my RMX3472 using Tapatalk

zokce

Na zalost, danas je vrlo tesko nabaviti kvalitetne rezervne delove. Trebalo je (ako nisu) da te konsultuju iz servisa koje delove da stave.

alexsasa

Ja to prepustim serviseru ali mu naglasim da hocu kvalitetniji deo, ne mogu bolje od njega da znam sta se pokazalo kao najkvalitetnije za odredjeni deo. Kada ja biram ispada kao da preuzimam deo odgovornosti za uslugu koju placam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

baki800

ja bih rekao da nisu ni crkli delovi koji su menjani vec remenica koja je ostala stara