Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Novi članovi
»
Novi članovi
»
Tema:
Scenik novi član u porodici
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Scenik novi član u porodici (Pročitano 124 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Boky70
Twingo
Trenutno vozim: Reno megane scenic 1.6 16v
Pol:
Automobil , motocikli jednako sreća
Starost: 54
Scenik novi član u porodici
«
poslato:
28.10.2024. - 20:12 »
Zdravo svima , Bojan iz KŠa , pre par dana sam kupio reno megane scenic 1.6 16v ali nije prvi reno kojeg sam imao . Pre njega je bila reno konjica od kojih su reno 19 shamade hatchback 1.7 , reno 19 shamade 1.4 energije limuzina , i par komada R4 od kojih 2 su bila TL i 2 GTL koji su mi ostali u srcu sa nadom da ću ponovo kupiti za svog života bar još jedan i da uživam za sve pare . Radim u firmi za proizvodnju bicikala a ujedno se bavim servisom bicikli više kao hobi nekih jedva 45god. od prilike , pored automobila vozim i motore od '83 a trenutno imama TRANSALP Hondu 600cm³ koju ne baš radosno delim sa sinom jer je dobijam na kašičicu
, zato je u moj 54tvorogodišnji život ušao scenik koji me vraća u život kako zbog udobnosti koju obožavam u toku vožnje a najviše zbog unuke koja iako nema još 10meseci kada sebe u njeno sedište uživ malte ne kao i ja . E sada za forum znam putem neta jer sam stalno na njemu i uživam u čitanju postova kako tehničkih tako i putovanja koja forumovci postavljaju i dešavanja koja su ih pratila tokom svih tura koje su prolazili . Inače sam nekada bio profesionalni vozač sa puno pređenih kilometara tako da mogu slobodno da kažem da sam se rodio u autu i to baš te '70. u fiat 1300 pa bez obzira na godine obožavam automobilizam i motorciklizam u svim oblicima vožnje i od oldtajmer do najnovijih mašina . Dosta sam brbljao, želim vam svima sigurnu vožnju i prelepo vreme , pa do sledećeg druženja prijatno svima
Sačuvana
Piros
Talisman
Trenutno vozim: ESPACE 2.0 dci
Pol:
Starost: 56
Odg: Scenik novi član u porodici
«
Odgovor #1 poslato:
28.10.2024. - 20:28 »
Sačuvana
Ivan037
Scenic
Trenutno vozim: Laguna 2 Ph1 Initiale Paris
Pol:
Siva 'tica
Starost: 44
«
Odgovor #2 poslato:
28.10.2024. - 20:37 »
Pozdrav, Boki.
Odustao si od VW?
Sačuvana
Goxxy
Conorde Azure
Administrator
Trenutno vozim: 1998. Renault Laguna Azure RXE 2.0 16v 140bhp, 2008. Renault Megane GT Falcon 2.0dCi (ex 2011. Renault Megane Rafale 1.5dCi 110bhp EDC, 2003. Renault Megane Magister 1,6 16V 113bhp)
Pol:
Not all are as well equipped as a Renault Laguna
Starost: 45
«
Odgovor #3 poslato:
28.10.2024. - 21:13 »
Dobrodošao na forum!
Sačuvana
Renault
, Createur d'Automobiles
Štampaj