Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Prednji trap.

Započeo Nenad Rakic005, 17.12.2024. - 23:34

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nenad Rakic005

Postovanje svim clanovima i imam jedan mali problem sa autom. Vozim Reno Megan 2 karavan 2004 godiste juce sam stavio novu letvu volana odradio trap i sve je bilo ok, danas u toku dana na levo motanje pocelo je krckanje u levom tocku i isto tako i u desnom ali na pola kruga kada smotam udesno, tipa kada skrecem iz ulice u ulicu. Drugar kaze da su Kineticki zglobovi popustili, mene samo zanima kako se to bas sada desilo kada sam letvu zamenio novu a dok je bila stara nista nije pravilo problem. Sta je uzrok da se to bas desi posle zamene letve. Nadam se da je neko imao slican problem i da zna sta je uzrok. Srdacan Pozdrav.

Goxxy

Zdravo, pošto osnovne stvari nisu ispoštovane u vezi registracije - predstavljanje u odgovarajućoj temi, ova tema ide pod lock iako su ostale stvari ispoštovane (lokacije i datum rođenja).

Predstavljanje se vrši u ovom podforumu: https://www.renaultforumserbia.com/index.php?board=18.0