0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
3. Servis Captura, propratio sam da se mali servis radi na 30 hiljada kilometara
1. uvek je bolje kupiti auto sa boljom opremom, veća je rezidualna vrednost polovnog vozila a i dok se voziš-lepše se voziš 2. za tu godišnju km ja lično bih pre kupio dizela nego benzinca, iako sam zakleti "petrolhead" . Pouzdanost im je jednaka, tu nema razlike, ali je ekonomika u korist dizela3. ili će se javiti neko ili pošalji upite servisima pa se raspitaj. Srećno šta god da izabereš!
Ako će se voziti bar 80% na autoputu onda to i može da prođe. Ako nije tako, nikako ne preporučujem da menjaš ulje na 30.000km...Osim ako ćeš ga prodati za 2-3 godine, onda te možda i nije briga.
Ovlašćeni za nov 1,33 tce Captur kaže da je servis oko 21k (bez filtera goriva)Scenic 1.5dci (2018) 18k, svi filteri, isti ovlašćeniTapa
Hvala na odgovoru, Slavko2. Što se tiče dizel/benzinac ja sam više za 1.0 benzinski nego za dci motor, ali se bojim da ce na 400-500 hiljada pre da “rikne” taj 1.0 jer je, po meni, mozda nejak? Samo sam zbog toga u dilemi.