Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Novi članovi
»
Novi članovi
»
Tema:
Помаже бог и томе слично
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Помаже бог и томе слично (Pročitano 337 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kaludjer
Twingo
Trenutno vozim: Renault Laguna II Grandtour KG0/1 2.0 16V 1998 ccm, 170 PS
Pol:
Starost: 52
Помаже бог и томе слично
«
poslato:
16.02.2025. - 16:32 »
... ево да се представим ... како доликује свеколико СрБском народу, па сви на своје радне задатке.
Рођен у Новом Саду, пре неке 53 године, да заокружимо на 55, ал пореклем из Црне Горе, зато што смо народ најпрвији, баба од Копривица деда од Калуђеровића, даклеН осовина Никшић Цетиње, па ме још у војсци запао надимак Калуђер због презимна Калуђеровић.
После ратова, наравно, деклеН негде иза 2000-те се обрео у Немачкој, таман кад су угасили Немачку Марку и кад је све отишло до ђавола.
Ал ево ме још сам ту, скроз на југу Немачке, на граници са Швајцарском (Швицо мајко ским ја радим) на Коштанчком језеру. Скроз готиван крај, ал ко што рекох, отишла Немачка до ђавола па сам и размишљао да се вратим ... био пре годину дана игром случаја у Новом Саду, и кад сам видео какве су цене доле код вас ... рекох, није мени овде горе ни тако лоше.
И тако, возим већ другога Реноа, принципијално. Први био Рено 19 Кабриолет ... још га нисам прежалио ... и ево сад Грандтур Лагуна.
Србадија овде махом вози јал Мерцедеса, јал БемВеа, јал минимум Аудија ... мрзе Немачку из дна душе и повазда кукају о Србије ... и ја реко нећеш сине. А и Рено вала има лепу линију ... ту ваљда правим исту грешку као и са женама, падам на линију.
И како сам дошао до форума?
Па мука натерала, нико нема времена за дијагностику.
Пре више од годину дана, кад температура падне на испод 7 степени, ми се чуо неки клак звук, метал лупи о метал, кад одпустим гас.
5 мајстора сам променио, али буквално 5 мајстора, тону живаца времена и пара изгубио, да би на крају сам негде на интернету, у неком Немачком форуму, изнашао да би се могло радити о горњем десном носачу мотора, који у себи има неку течност/гел, па онда временом та течност/гел изгуби на елеастичности, па не ради више како треба, иако сам носач не изгледа покварено. И ето, то заменио, и ауто радио ко сат ... до пре једно 2 месеца. Ал о томе у другом делу форума.
Sačuvana
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»
Novi članovi
»
Novi članovi