Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: sarke, granicnici, zvuk pri otvaranju vrata

Započeo Byk, 15.11.2009. - 16:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Goxxy

Drobac

Goxxy

Pitanje za sve - da li je bolje poručiti nove (verovatno) turske graničnike vrata za Lagunu (https://www.autodragstor.rs/brave-vratavolana-i-prateci-delovi/155144-granicnik-vrata-renault-laguna-i-bk56-93-01) ili odneti valjkove da se urade od metala/poliamida kod strugara? Svakako mogu da ih rastavim sam i imam par komada od kojih mogu da napravim druge nove. Svakako da je metalostrugar jeftiniji, nego možda iskustveno pitanje... kapiram da je možda bolje napraviti više valjkova da imam neke zalihe... :D

Vozačev je počeo baš da se čuje, užasno iritira. U suštini je to bio suvozačev, pa sam ga očistio, rastavio, obrnuo mesto ali hoćeš đavola...

Goxxy

Da odgovorim samom sebi, poručiću nove, od ovih starih kombinacija nema vajde...

mire

Kod mene je na L3 najbolji rezultat dalo lagano šmirglanje valjka, bez skidanja sa auta. Postane malo rapaviji i počne da se okreće, umesto da proklizava i lupa na jednom mestu. Pomoglo je, ali nije bilo idealno. Verovatno bi bilo dosta bolje da sam ga razmontirao, ali... nije mi se dalo da se time smaram.

Slavce20

Skoro sam provalio da nece da se otvore zadnja vrata iznutra,radilo je sve kako treba kad sam kupio auto i nista nisam dirao,child lock na samim vratima nije diran,cemu da se nadam?

Goxxy

Prekidač za child lock na vozačevim vratima uključen? Možda na samim vratima ručno zaključan?

Slavce20

Mislio sam da je taj prekidac za zabranu otvaranja prozora samo,hvala bio je ukljucen.