0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Prosle nedelje sam posetio vec nekoliko puta spominjanog Dusana sa Altine da se dogovorimo kada da mu ostavim auto da zameni neko koleno od creva na samom ulazu u hladnjak jer se ispostavilo da tu pusta gas. Kaze covek da dodjem u ponedeljak (juce) u 9h. Dosao sam nekih 15-tak min ranije, vec je bila guzva. Dok cekam da me pita zasto sam dosao, saznajem za jos par ljudi koji su dosli sa istim terminom. Razmisljam, ok, vcv treba nesto da se radi sto zahteva da se auto ostavi pa mu bilo lakse da kaze svima isto vreme, zavrsi sa nama koji kola ostavljamo i posveti se ostalom poslu. Elem, kaze majstor bice gotovo u toku dana, da mu posaljem sms poruku kao kontakt i on javlja cim zavrsi. Ja zavrsih sa poslom oko 17h, otisao sa zenom u nabavku i da malo ispuskiram njen auto i odlucim da se direktno zaputim do majstora jer je vec bilo 19h. Prilazim servisu i vidim svoj auto u identicnom polozaju i mestu na kom sam ga ostavio. Javljam se majstoru, sa predlogom ako ne stize da mu ostavim auto pa neka sutradan zavrsi, nije problem, samo eto da znam. Kaze ma kakvi, sutra druga tura ljudi, bice gotovo do kraja dana i da ce mi javiti. Naravno javljanja nije bilo, a ja nisam hteo da zovem. Bas me zanima danas kada ce i da li da javi ali vec kuvam u sebi. Proveravao sam par puta da li sam poruku poslao na tacan broj, da li je stigla ista itd. Pritom, svaki put me pita "sta smo bese imali na vasem autu".Sada samo molim onog gore da uradi sve kako treba i da ne moram da se vracam ponovo zbog neke reklamacije. Obzirom da ne zna sta na kom autu treba, ne bi me cudilo da mi menja i radi nesto sto ne treba. Najgore mi je sto mora da se skida branik, a tu ima i srafova i zabica i kada se sve vraca nazad da se vrati i legne kako treba jer vec imam neka losa iskustva kada se taj finish samo odradi, a tek posle nekog vremena vidis mane. Uglavnom, utisak je da je majstor one man show. Verujem da je strucan i ima znanje ali da je zbog toga sto radi sve sam i bez ikakvog reda ispao jako neprofesionalan, bar za sada. Non stop mu zvoni mobilni, ne moze da se spusti u kanal i zavrsi nesto, a da bar njih 10 ne dodje i pita bar po jedno pitanje. Dopuna freona mu je bas laka lova i to ima prednost tako da ce drugi posao prekinuti 100x ako treba da bi nekome dopunio klimu. A onda kako ocekivati kvalitet i da ce sve biti uradjeno kako treba?Danas cekam poruku, ako ne, idem direktno kod njega, makar auto ne bio ni pipnut. Ne odvozim kola dok ne zavrsi, a kada zavrsi i kaze cenu da vidimo gde smo i sta smo.
Jos me samo zanima koliko ce da naplati, a ja posle da nekako saznam koliko bi to kostalo u ovl. servisu.