0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Na tu foru sam obarao cenu jednom preprodavcu za dvojku kada je moj drugar kupovao.. Jbg, nije znao, a svako neznanje je skupo
Mnogo je bitnije kako ga gasis, nego kako ga palis..
Ne razumem sta ti nije jasno?Zanima me,kako to da na jednom autu mogu upaliti klimu i bez paljenja ventilacije a na drugom ne mogu..a klima je ispravna na oba.
Slazem se..ali tu opet dolazimo do sledeceg problema a to je,da li onda uopste paliti klimu na malim relacijama,jer ako se strogo pridrzavamo "protokola" gasenja klime,ne bih se sa njom po gradu dugo vozio. Cesto mi se dogodi da vec kad dodjem pred kucu tj. na parking..tek onda se setim da sam je trebao ugasiti koji km ranije pre gasenja auta,ali zaboravim.
Nikakva voda ne izlazi iz sistema, vec treba da se osusi isparivac, da se u njemu ne bi nakupila vlaga i razvijala kojekavi mikrobi (npr Legionella pneumophila) i gljvice.Da je to zaista tako, evo vam najbolji primer. Po gasenju klime (iskljucivanju kompresora) na automatskom uredjaju, ventilator nastavlja da se okrece. I tako uvek uradim. Pre nego sto cu ga parkirati, iskljucim klimu 3-4 minuta ranije, ventilator nastavi da duva josu uvek hladan vazduh cija se temperatura postepeno podize i priprema organizam za izlazak u sredinu vise temperature. Ovako najvise i najbolje pomazete sebi, ali i autu, tacnije klima uredjaju.
Čisti se ceo sistem, menja se freon po potrebi a najbolje bi bilo da ti to odrade u ovlašćenom servisu. Ja lično nešto nemam poverenja u ove što "pune freon po kućama"