Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Zavesa za panorama krov na Reno Kađaru

Započeo Peacock, 12.07.2025. - 12:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Peacock

Pozdrav svima. Moje ime je Goran i vlasnik sam Reno Kađara 1.5 dci (2017 godište). Priključio sam se forumu sa nadom da ću naći rešenje za problem koji se iznenada javio na Kadjaru. Naime, bez ikakvih manipulacija na zavesi ispod panorama krova (bez otvaranja i zatvaranja) jedno jutro sam naišao na opuštenu zavesicu. Probao sam da nađem majstora za to, ali slaba vajda. U ovlašćenom servisu su me šlogirali sa cenom (kažu mora original deo, odnosno ceo mehanizam)? Da li iko zna pouzdanog majstora koji bi pregledao mehanizam i rešio problem? Napominjem, da priliko pritiska na dugme kojim se otvara i zatvara zavesica, ista se pomera, ali se ne uvlači ispod zadnjeg dela panorama krova, već se naborava (gužva). Na prvi pogled mi liči da su se neke sajle otkačile, obzirom da motor mehanizma radi. Hvala unapred

fLiP