Plasticne kopce/zabice

Započeo Boeing, 15.07.2025. - 10:33

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boeing

Da li postoji igde da se kupe plasticne kopce/zabice kojih ima na sto mesta na automobilu? Ja ne znam kako se meni branici uopste drze na autu.. Pola ih nedostaje, sve se nesto uvija, katastrofa. Koliko ih velicina ima, gde da to nadjem, ko to prodaje?
Ona kao zastita sa unutrasnje strane haube mi isto visi, drzi se na jednoj zabici..

alexsasa

Kako izgledaju te zabice konkretno? Imas da kupis one univerzalne setove sa vise tipova razlicitih zabica a mozes da trazis bas te.

https://partsdirect.co.rs/product-category/karoserija/kopce/renault/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jakota

Ako ne zelis da porucis s Temua ili Alija, imas u Gumaticu da porucis na komad

Cak imas setove za odredjenu marku automobila
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

Boeing

Jao ljudu, hvala vam do neba. Ali nisam znao da ima xyz razlicitih.. Jedino da skinem neku postojecu, nadjem na sajtu po obliku i tako kupujem, ne vredi drugacije

Jakota

Ukucas na Temu model automobila i kupis mix plasticnih kopci

Ispadne najjeftinija varijanta
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

Ap0calypto

Ja sam sa alija naručivao one sto mi trebaju  tipa za 300 din dobijes 50/100 komada. Da ih lomim i čupam, ne mogu da potrosim. Imas firmu iz Subotice koja prodaje, imaju sve, ali ti je komad tipa 10x skuplji.

Sent from my Poco using Tapatalk
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

v.marjan81

Da ne otvaram novu temu. Tražim gumene odbojnike, što idu na vezni lim gepeka , ne mogu naći originalne. Našao sam sa turske verzije megana mk3 ali ne odgovaraju, mnogo su duže od originalnog. Nažalost, kada sam primio udarac izleteli su. Da li postoji neka zamena, pošto je ujedno i graničnik i čep na bamperu.

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

mire

Aliexpress, verovatno i Temu.

Ap0calypto

I uglavnom je cena 10x manja nego ovde
Ako ti cena nije faktor, proveri ovde

https://grtgroup.net/kategorija/auto-zabice-i-kopce/

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll