Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Registracija
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault - delovi, održavanje, problemi, unapređivanje vozila
»
Delovi, održavanje, problemi
»
Električna oprema
»
Tema:
Problem sa startovanjem automobila- Auto ne reaguje na ključ karticu
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Problem sa startovanjem automobila- Auto ne reaguje na ključ karticu (Pročitano 744 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Igor89
NotYetAMember
Trenutno vozim: Renault Koleos 2.0 DCI, 2008. god
Problem sa startovanjem automobila- Auto ne reaguje na ključ karticu
«
poslato:
25.07.2025. - 12:30 »
Pozdrav Forumaši,
Vozilo je Renault Koleos 2.0 DCI 2008, manuelni menjač.
Problem koji se javlja je taj da normalno otkučam auto na daljinski (ključ karticu), ali kada stavim karticu u auto (bilo u slot gde treba da stoji bilo pored), kada pritisnem dugme za startovanje, ne mogu da startujem motor. Na displeju ne piše ono čuveno da stisnem kočnicu i pritisnem dugme, samo piše Welcome i ne može nikako da se startuje auto. Ono što mene buni jeste to što nema pravila, niti mogu da skapiram po kom šablonu se to dešava, samo znam da se problem dešava evo već 10-tak puta za ovih godinu dana koliko posedujem auto...
Menjana je baterija u ključu, proveren ključ kod Paje Ristića u Zemunu (da možda nije izgubio kod), menjan je akumulator, bio na servisu 2 nedelje da ispitaju, medjutim naravno da se kod njih to ni jednom nije desilo... Kao da iz nekog razloga imobilajzer na autu ne kapira da je ključ tu, kao da ga ne prepozna itd.
Kopam već neko vreme i inostrane forume, ali rešenje ne pronalazim pa se nadam da je možda neko od Vas imao slično iskustvo i rešio ovaj problem.
Sve ostalo mi super na automobilu, ali ovaj problem mi je već preko glave s obzirom da se uvek desi kada ne treba...
Izvinjavam se na podužem tekstu, ali pokušao sam što slikovitije da objasnim problematiku u nadi da će se rešenje već nekako naći.
Unapred zahvalan na odgovorima i sugestijama.
Srdačan pozdrav
Sačuvana
mire
Administrator
Trenutno vozim: BMW 430iX
Pol:
Starost: 49
Odg: Problem sa startovanjem automobila- Auto ne reaguje na ključ karticu
«
Odgovor #1 poslato:
25.07.2025. - 15:10 »
Pozdrav Igore, dobrodošao na forum.
Predstavio si se gde treba i to je ok, ali nisi sačekao da dobiješ pun pristup a nisi ni popunio profil do kraja (lokacija, datum rođenja).
Molim te, dopuni to i sačekaj pun pristup. Ako slučajno zaboravimo da otključamo temu, podseti nas. Za sada ide ključ.
Sačuvana
https://penzije.com
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»
Renault - delovi, održavanje, problemi, unapređivanje vozila
»