Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Pozdravcina

Započeo Shomibrt, 28.07.2025. - 12:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Shomibrt

Caos, Milos iz Beograda, trenutno vozim Megane 3, 1.4 tce, supruzi smo uzeli Captura 1.2 tce automatik, a imam sa strane i Suzuki Swifta 1.3 benzin

Megana sam uzeo pre 4 godine, na nevidjeno sa random placa, sem zamene svecica nijedan jedini kvar, vise srece nego pameti (naravno redovni servisi, gume, diskovi i plocice, to ne racunam)

Zeni smo uzeli Captura, i tu cu izgleda da platim za svu srecu koju sam imao sa Meganom, jer je izgleda automatski menjac u problemu

Swift kanturina, zena je ucila da vozi na njemu, ochukan je ceo, vredi mozda 2500eur a otislo je bar 2000eur na popravke svega i svecega za ove dve godine kolko je kod nas

Uzdravlje
nije sto hoces, nego bas zato sto neces

Goxxy

Šomi brate, dobrodošao na forum, imaš sada pun pristup! Što se tiče Captura, ako je u pitanju EDC menjač, tu se dosta pisalo pa možeš naći dobre informacije o problemima i koliko to može da košta.

:rfs: