Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vetrobran

Započeo Sauriann, 11.07.2009. - 12:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Mrki

Da li je neko popravljao ostecenja od kamencica na vetrobranu kao sa slike, gde to raditi, koje su cene i ima li efekta?

:ziveli:

Ap0calypto

Nisam, šoferka mi ima mnogo ožiljaka, nije pukla. Menjao bih samo ako bi se pojavila linija.

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

mire

To su sitna površinska oštećenja. Popraviće bilo ko od onih što menjaju stakla. Ja bih probao sam, kompletom sa aliexpressa. What could possibly go wrong? ;)

Ap0calypto

E to ti nije loša ideja, to bih mogao probati

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

webad

Citat: Mrki poslato 05.09.2025. - 09:24
Da li je neko popravljao ostecenja od kamencica na vetrobranu kao sa slike, gde to raditi, koje su cene i ima li efekta?

:ziveli:

Ja sam nedavno sređivao, čini mi se za nijansu veće nego tvoje. BlackGlass NBG 4700rsd

zokce

Ja vec 13 godina vozim sa takvim ostecenjima, ima ih nekoliko, a sitnih naprsnuca mali milion, vide se navece kad se osvetle pod odredjenim uglom. Linija je nezgodna jer se povecava, ali dok ne prepolovi celo staklo moze da se vozi.