Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Pokazivac goriva LAZE

Započeo Boeing, 27.09.2025. - 17:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boeing

Izdao me moj Scenic 2 i ostavio na putu! 😭
Elem, pre mozda 20ak dana sam provalio neverovatnu stvar pa reko da vidim da se nije jos nekome desilo. Neki gremlini su mi dodali dve crte na pokazivacu! Kunem se da sam imao 3 iznad rezerve, meni se pojavilo jedan dan 5. Naravno, zaboravio sam i sve danas, sutra cu da sipam gorivo. Kad juce, ja krenuo sa posla kad prva, druga, cim cim i gotovooooo.. A meni na tabli jedna crta iznad rezerve - tacno dve fantomske. Da li je neko imao slicnu stvar? Da li je do plovka? Chatgpt kaze da skinem konektor sa pumpe za gorivo i ocistim, kaze da ume to da baguje i stvara crtice.. Neko iskustvo sa ovim?

wcyber

ocigledno zaglavljuje plovak.. meni se na mom scenicu to nije desilo .. 2004. god.. zavisi verv i kakvo se gorivo sipa.. doduse moj je dizel

alexsasa

Mozda bi rekalibracija pomogla? Nisam siguran da li S2 ima taj "test mode".

https://www.youtube.com/watch?v=9MVyjeAcLtw

Sent from my iPhone using Tapatalk

mire

Citat: wcyber poslato 27.09.2025. - 18:02
ocigledno zaglavljuje plovak..

Nije očigledno. Može da bude loš kontakt.

Boeing

Bas tako.. Mozda los kontakt.. Nista, provericu na pumpi kakav je konektor, tj u kakvom je stanju