Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

problem sa satom megane II

Započeo reno4, 19.01.2018. - 14:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

reno4

da li je neko od vas imao problem sa satom? zadnjih par dana primjecujem da ide oko 10min naprijed po danu. sto bi moglo biti problem i kako rijesiti?

hvala

DraganNi

Da li neko zna kako se podešava sar na Msganu 2 2005. Displej je sa zemljom kao neka navigacija. Probao sam sa onim tasterima kod tastera za pojačavnje ali ne biva. Evo slike

Goxxy

Nema potrebe da na dva mesta ostavljaš isto pitanje, zaista. Ništa brže nećeš dobiti odgovor :)

Pošto je u pitanju Carminat, 100% ekran uzima sat preko GPS-a te ti samo možeš pomeriti satnicu malo napred ili nazad. E sad, da li ti je auto stojao negde gde nema dobar prijem GPS signala ili ne, ne znam. Ili prosto antena ne radi više svoj posao... te stare navigacije umeju za izgube sat s vremena na vreme i samo im treba dati malo vremena da opet uhvate signal i vrate nazad sat. Međutim našao sam i neko objašnjenje ovog tipa: "reading my manual it seems you must have the navigator disc in to access the menu to set the clock as if the battery is disconnected all the memory is lost."

Pa probaj i to svakako...

DraganNi

Rešeno, sreća pa je bivši vlasnik bio pedantan i sačuvao diskove za navigaciju bez koga ne može da se podesi sat.

Goxxy

Eto, sjajno - drago mi je da si rešio problem. Dakle definitivno je rešenje u ubacivanju navigacionog diska i to je to?