Potrebna pomoc oko signala na kontrolnoj tabli

Započeo Diavolo73, 15.10.2025. - 13:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Diavolo73

Dragi forumasi posto sam nov ovde nemojte uzeti za zlo ako sam pogresio gde treba da se obratim.
Moj problem je sledeci da mi se na vozilu Reno Clio V 2021 godiste konstantno pali gasi na tabli signal PREDNJI RADAR NEMA VIDLJIVOST . Dobio sam odgovor od jednog auto servisa Reno vozila da pokusam u nekom ovlascenom servisu da mi odrade REPROGRAM MODULA jer je bilo puno problema sa greskom u samom softveru i da veruju da ce se tako resiti problem.
Dobro je u tome sto mi hvala bogu nijedan drugi signal nije aktivan sto bi stetilo autu ali i ovaj signal smeta dok sam u voznji jer cas je aktivan cas nije aktivan.
Zato vas molim ako je jos neko imao ovakav problem da mi pomogne i uputi negde gde to da sredim.
Hvala vam na svakoj vrsti pomoci

wcyber

jos nisi postao clan.. a i ne secam se da je neko pricao o tome .. svakako je dobro da sa tako mladim autom i mladim sistemima posecujes prvenstveno ovlascene servise

mire

Tako je, kolegi dobrodošlica, ali pre učestvovanja na forumu treba da pročita pravila i da se predstavi u temi za nove članove.

Kada to uradi dobiće pun pristup, a do tada temu zaključavamo. :lock:

Goxxy

Otključano, kolega je od sada punopravan član ;)

Ap0calypto

Pa ja bih rekao da je neispravan radar napred

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Diavolo73

Preporuka za nekog servisera da se proveri radar ili cak kao sto su mi rekli da se odradi i reprogram modula zbog greske u softveru ako nije radar pokvaren?

v.marjan81

Da nisi slučajno negde drmnuo bamper, pa je došlo do izmeštanja senzora. Na Renault je uvek neki banalan kvar, a ume da te dovede do ludila. Nešto slično sam video na youtube, da ljudi imaju problem sa nekim osiguračem za njega koji se nalazi na ploči sa osiguračima u kabini. Nešto, kao da gubi kontakt, pa brljavi prednji radar.

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

wcyber

uvek se prvo gledaju konektori i instalacija  :lopta:

Diavolo73

Hvala puno pogledacu oko instalacije da li postoji problem cim pre. A nasao sam i na you tube neki klip kako odradeti proveru.