Clio 3, handsfree kartica ne reaguje zaključavanje/otključavanje

Započeo Maleta, 19.11.2025. - 14:38

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Maleta

Pozdrav drugari od nedavno imam problem na autu, ne reaguje kartica kada hoću da ga zaključam/otključam. Tada upalim/ugasim auto i onda radi normalno. Ispisivao mi je skoro da je baterija kartice za zamenu i stavio sam drugu bateriju. U vožnji i prilikom startovanja motora se normalno ponaša.

Tada kad se to desi ni prekidač na gepek vratima ne reaguje, ni prekidači na vratima.

Malo sam tražio po forumu, ali nisam uspeo da nađem ovakav slučaj.

U pitanju je Clio 3 2007 god sa handsfree karticom

Da li ima neko predlog šta bi moglo biti? 😊

wcyber

u uputstvu se spominje da, ako se koriste tasteri na kartici da se auto zakljuca, onda handsfree funkcija ne radi do sledeceg starta/gasenja motora .. tako da to paljenje gasenje ima neku reset funkciju handsfree kartice ...

e sad, ti nisi spomenuo u kom slucaju ne reaguje kartica.. mislis ne reaguje uopste na tastere ?  izgleda se desi neka desinhronizacija kljuceva koji se razmenjuju sa glavnim racunarom ... tesko ces to resiti .. mozda sama kartica ima neke hladne lemove, gubi kontakt negde ..

da li imas samo jednu karticu ? ako je tako, napravi obavezno jos jednu, pa vidi kako se sa njom ponasa

Maleta

Da, ne reaguje uopšte na tastere, imam drugu karticu sreća pa ću probati nju da vidim šta se dešava.

Moram videti i da li može da se reparira ta kartica