Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Novi član... Ću valjda sad biti.

Započeo Stanely, 02.12.2025. - 22:22

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Stanely

Pozdrav svima, ja sam Đorđe iz Sombora, od pre neki dan vlasnik Kadjara 1,4 TCE 2020.god. Forum sam pronašao ciljano jer sam hteo da vidim iskustva drugih vlasnika Renoa, prvenstveno Kadjara, tako da hvala još jednom na odgovorima kolegama,  :respect: nije da je zbog toga presudila odluka u kupovini, ali na neki način ste mi olakšali istu. Nisam do sada vozio ni jedno Renault vozilo, pa... Putovanje može da počne.  :hura:

alexsasa

Citat: Stanely poslato 02.12.2025. - 22:22
Pozdrav svima, ja sam Đorđe iz Sombora, od pre neki dan vlasnik Kadjara 1,4 TCE 2020.god. Forum sam pronašao ciljano jer sam hteo da vidim iskustva drugih vlasnika Renoa, prvenstveno Kadjara, tako da hvala još jednom na odgovorima kolegama,  :respect: nije da je zbog toga presudila odluka u kupovini, ali na neki način ste mi olakšali istu. Nisam do sada vozio ni jedno Renault vozilo, pa... Putovanje može da počne.  :hura:
Uplasih se za trenutak kada sam video 1.4Tce
Pozdrav kolega

Sent from my iPhone using Tapatalk

Goxxy

E to, kolega Stanely! Dobrodošao - imaš sada pun pristup forumu!

:rfs: