Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Citac kartice- Problemi, iskustva, saveti

Započeo Dogac, 25.10.2010. - 19:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dogac

Nisam na ovo ni obraćao pažnju do pre neki dan... kada vam svetli čitač? Meni ne svetli kad uđem u auto, ni kada dam kontakt, ni kada je pozicija uključena... zar ne bi trebalo da tad sija, da vidiš gde da ubaciš karticu? Jeste da ja imam hands free ali me ovo baš zanima.  :zubo:

Link do teme o popravci citaca kartice u sekciji Uradi sam: http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=17765.0
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

fLiP

meni svetli i blinka kada treba da ga izvadim.

mali_veseljak

Citat: fLiP poslato 25.10.2010. - 19:58
meni svetli i blinka kada treba da ga izvadim.

Da nisi gurao u radioaktivnu ukrainku???  :yeah:

I kod mene svijetli kada ugasim auto i treba da izvadim karticu.

djstevan

Kad ulazim u auto i pre nego sto ubacim karticu . . .  valjda :)

Dogac

Moras to proveriti... meni ne svetli pre nego sto je ubacim  :ne:

Sad sam isao do auta... kada je ubacena kartica i otvorim vrata onda se oglasi zvucno upozorenje i blica citac. Jedino tad, koliko vidim. Pa koja je to glupost! Tad se pali i svetlo u kabini, pa mi svetlo citaca i ne treba. Treba mi kad sam u autu pa po mraku hocu da ubodem karticu.  :mad: :mad: :mad:

Mada mi ni tad ne treba jer je nikad ne stavljam u citac. Ali me ipak nervira.  :evil:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

djstevan

Ajd provericu sutra sad me mrzi da silazim amda mislim da je ko sto rekoh. A slazem se sa tobom da svetli i pisti kad je kartica u lezistu a otvorim vrata. I slazem se da nervira kad pisti al' sa druge strane do sada bih sto puta zaboravio karticu i izaso iz auta da nije poceo da pisti.

Milan.S.90

meni svetli kad udjem u auto i kad ugasim auto kad treba da vadim karticu...dok je auto upaljen ne svetli

Panta011

Tako je o kod mene :ok: Svetli po otkljucavanju vrata, sve dok ne startujem motor. Dok motor radi, citac ne svetli. Po iskljucuvanju motora opet se pali.
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

Dogac

Onda to kod mene nije u redu. Meni ne svetli kad otključam vrata  :ne:

djstevan

Citat: Dogac poslato 26.10.2010. - 08:45
Onda to kod mene nije u redu. Meni ne svetli kad otključam vrata  :ne:

E pa onda sam ipak u pravu. Mozda su na III promenili nesto ???

Dogac

Pa ne znam, možda ima veze što je hands free, mada ne bi trebalo. Nema logike da ne svetli kad uđeš u auto i hoćeš da je staviš i čitač.  :nezna:

Nikola8

Citat: Dogac poslato 25.10.2010. - 19:40
Nisam na ovo ni obraćao pažnju do pre neki dan... kada vam svetli čitač? Meni ne svetli kad uđem u auto, ni kada dam kontakt, ni kada je pozicija uključena... zar ne bi trebalo da tad sija, da vidiš gde da ubaciš karticu? Jeste da ja imam hands free ali me ovo baš zanima.  :zubo:

Evo obratih paznju i na ovaj detalj!

Dogili,samo da te obradujem :bigl:,meni svetli kad udjem u auto!

Jedino logicno objasnjenje za ovo kod tebe je upravo taj hands free!Racunaju u Renaultu da ti ne treba svetlo,posto ne stavljas karticu! :laugh:

Hebi ga,negde dobijes,negde izgubis! :bigl: :laugh:
Mi stvaramo automobile!

Dogac

Ma znao sam... nema logike da ne svetli. U majku mu, baš si me obradovao ovako rano  :bigl:

Dogac

Danas mi je doktor Klik proverio i ne svetli citac na autima koji imaju hands free  :hura:

Sad mi malo lakse  :laugh:

Dogac

Danas sam slučajno rešio misteriju. Ostala mi kartica van auta, ja seo i stisnuo START/STOP kad poče da svetli čitač  :hura: Znači fora je da svetli kad ne detektuje karticu.