Osiguračka ploča ispod + kleme akumulatora

Započeo MEGAN15, 24.12.2025. - 10:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MEGAN15

Drugari ,
Da li neko zna gde da kupim ovo i kao se to tačno zove ? . Auto mi izbacuje : Električni kvar, Proveri start stop, proveri kočioni sistem itd. Kod autoelektričara smo ustanovili da je otišao osigurač odnosno onaj deo malog lima koji spaja od plus klemne do razvoda struje koji vodi ka motoru.Znači osigurač ali se izgleda menja cela tabla ili box ,blok šta već. U servisu mi traže da kupim komplet sa sve žicama a otišao mi je samo osigurač na ovoj tabli. Da li se ovo lemi ili se nešto drugo može učiniti.Hvala

Goxxy

Here we go again...

Dakle, kolega, zdravo i dobrodošao na forum.

Pre nego što se uključiš u diskusije, pročitaj pravila foruma. Potrebno je da popuniš profil do kraja (lokacija, datum rođenja) Ali još bitnije i da se predstaviš u temi za nove članove. Popuni profil i otvori temu ovde: https://www.renaultforumserbia.com/index.php?board=18.0

Tek nakon toga ćeš dobiti pun pristup forumu i možda možeš i da pretražiš da nađeš odgovore za svoj problem. U međuvremenu, ovde ide katanac. :lock:

Goxxy

Profil popunjen, tema otključana, hvala!

MEGAN15

MEGAN15

Ako nekom zatreba, u međuvremenu sam kupio  polovnu 100 e i zamenio sam ,žicu po žicu.  U servisu od  nova 25 -32 000.