0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tačno je ovo što je napisano, međutim, da aktueliziram malo. Naime, Renault je ponovo opozvao (izašao je crveni OTS novi) sve Scenic-e II koji su opremljeni automatskom parkirnom kočnicom na novo reprogramiranje jer se i sa prošlim reprogramiranjem greška mogla pojaviti.Znači, 14.03.2011. je poslan novi OTS za istu stvar, tako da svi vi koji vozite Scenic II koji je proizveden do 20.06.2005. OBAVEZNO otiđite u ovlašteni servis na reprogramiranje (mada ćete ionako biti pozvani od strane Renaulta ako ste prvi vlasnik vozila) jer je u pitanju ozbiljna stvar. Iako je mali broj zabilježenih grešaka (da se ručna aktivira u toku vožnje) meni se desilo... mada sam srecom tada parkirao vozilo...Eto, da se zna!
Ok, bez preke potrebe, ne treba eksperimentisati, a zanima me da li znaš šta će se desiti ako se auto ugasi na auto-putu pri većoj brzini? Da li će se aktivirati ručna,što bi bio jako veliki problem ili ima neke senzore, pa ne dozvoljava automatsko uključenje ručne preko nekog zadatog limita, ili ja treba nešto u tom slučaju da uradim? Baš delujem kao dete, imam hiljadu zašto, a retko koje zato.