0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
rekao sam ti sta sve da proveris.. na kraju ce skroz prestati da radi.. nadji neki servis koji ima iskustva sa reno parkirnim kocnicama
Potvrđujem šta je wcyber rekao. Znači kad si dobio veliki kontakt, pritisneš opet nožnu i otpustiš ručnu. Nakon toga čut ćeš upozoravajuće brzo pištanje da ručna nije aktivirana. Pritisni kratko dugme paljenja i napisat će ti na tabli da izvadiš karticu. I to je to. Možda još da staviš u brzinu kako auto nebi sam odšetao negdje. Ili ako ga misliš gurnuti u provaliju, onda ne treba
To su mi u ovlašćenom servisu rekli da je do ručice problem, nisam pitao kako su utvrdili da je tu problem, nadam se da su gledali i ostalo kao što su pločice i slično.Otvarao sam ručicu, prekidači čvrsto stoje na svom mestu, i lepo reaguju, nije do prekidača.Uglavnom greška se ponovo upalila u toku vožnje, ne kada je dirana ručica ili prilikom rada ručne, tako da vrlo moguće da je u pitanju elektronika.Sad sam se nekako navikao na upaljenu grešku, u početku je baš bola oči, pa nikako da svratim do nekog otpada da kupim ručicu da probam da li će rešiti problem.
Slazem se sa Vasim primedbama ali postoji ona "bolje spreciti nego leciti".Zato i pitam da li neko zna proceduru gasenja!?!
Šta sprecavas?Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk