Ne prima gas uopste, senik 2 1.9dci

Započeo Sci, 04.01.2026. - 21:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sci

Trenutna situacija, auto ponekad nece brze od 50kmh, ponekad 80kmh. Izgleda ubacuje u safe mod iz nekog razloga. Popravio sam anlaser, od tada se ovo desava. Pise check ignition ponekad, ponekad ne i primetio sam da resetuje kod iako ne skidah akumulator. Ne radi rikverc, osigurac pregori cim stavim novi, negde je kratki spoj. Imao je neko slicna iskustva?

mire

Tu nešto nije dobro vraćeno nakon popravke anlasera. Sam anlaser sigurno nije uzrok problema.

Sci

Anlaser je popravljen sigurno, pali najnormalnije, ubacuje bendiks svaki put, ne znam da li je skidao kontrolnu tablu kad ga je popravljao, ako jeste, nesto nije dobro vratio, pa je komp. poceo da luduje. Pre toga je radio najnormalnije.

wcyber

mora se pregledati sva instalacija do ECU racunara.. ako je to problem, auto na otoad pa mladji uzeti, jer ce problemi nadalje samo da se gomilaju

Ap0calypto

Imas safe mode, nema veze sa tablom.

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

mire

Zašto nagađaš? Nek majstor koji je radio anlaser proveri šta je uradio.

Sci

Probacu, mada pravi majstor ne vraca auto u neispravnom stanju. Rekao je da je nesto cackao po tabli, ako se bude ponavljalo da treba zameniti tablu sa osiguracima, ali nemam nimalo poverenja u takve "majstore koji jedno poprave, drugo pokvare".